KABİNEDE KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK! O BAKANLAR GİDİYOR

Siyaset 11.09.2019 - 00:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KABİNEDE KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK! O BAKANLAR GİDİYOR

Yeni Şafak yazarı ve Ak Partiye yakın gazetecilerden birisi olan Yusuf Kaplan twitter'dan yaptığı paylaşımda "Kabinede köklü değişik geliyor... * Sadece şu kadarını söyleyeyim: Kamuoyunun rahatsız olduğu bakanlar gidiyor! * Nihayet!" iddiasında bulundu..   YAZI/YORUMKabinede köklü değişik geliyor...*Sadece şu kadarını söyleyeyim:Kamuoyunun rahatsız olduğu bakanlar gidiyor!*Nihayet!— yusuf kaplan (@yenisafakwriter) September 10, 2019

Yeni Şafak yazarı ve Ak Partiye yakın gazetecilerden birisi olan Yusuf Kaplan twitter'dan yaptığı paylaşımda "Kabinede köklü değişik geliyor... * Sadece şu kadarını söyleyeyim: Kamuoyunun rahatsız olduğu bakanlar gidiyor! * Nihayet!" iddiasında bulundu..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.