KOCAELİ'DE BİR İLÇE İÇİN DAHA ANKET AÇIKLANDI

Siyaset 15.03.2024 - 05:10, Güncelleme: 15.03.2024 - 05:10
 

KOCAELİ'DE BİR İLÇE İÇİN DAHA ANKET AÇIKLANDI

KOCAELİ HABERİ
2024 Yerel seçimleri için Ak Parti Kocaeli, Büyükşehir belediyesi ve 12 ilçenin tamamını kazanma hedefini önüne koymuşken, ilçelerden ve anket şirketlerinden haberler, yorumlar ve veriler gelmeye başladı.. Ak Partiyi Körfez ilçesinde rahatlatan anket sonucu,Veri Analisti Murat Kızılboğa’dan geldi. Murat Kızılboğa, Körfez için yaptığı anketı X (twitter) sayfasından yayınladı. O ankete göre Körfez Belediye seçimleri sonucu şu şeklide; Kocaeli - Körfez Seçim Tahmini 2024 Yüzde 42,3 AK Parti - Şener Söğüt Yüzde 32,0 CHP - Tayfun Balıkçı Yüzde 8,2 Yeniden Refah - Hacı Latif İşcen Yüzde 8,0 İYİ Parti - Azmi Cihat Hatipoğlu Yüzde 6,9 DEM Parti - Seracettin Başboğa Yüzde 2,6 Diğerleri
KOCAELİ HABERİ

2024 Yerel seçimleri için Ak Parti Kocaeli, Büyükşehir belediyesi ve 12 ilçenin tamamını kazanma hedefini önüne koymuşken, ilçelerden ve anket şirketlerinden haberler, yorumlar ve veriler gelmeye başladı..

Ak Partiyi Körfez ilçesinde rahatlatan anket sonucu,Veri Analisti Murat Kızılboğa’dan geldi. Murat Kızılboğa, Körfez için yaptığı anketı X (twitter) sayfasından yayınladı.

O ankete göre Körfez Belediye seçimleri sonucu şu şeklide;
Kocaeli - Körfez Seçim Tahmini 2024
Yüzde 42,3 AK Parti - Şener Söğüt
Yüzde 32,0 CHP - Tayfun Balıkçı
Yüzde 8,2 Yeniden Refah - Hacı Latif İşcen
Yüzde 8,0 İYİ Parti - Azmi Cihat Hatipoğlu
Yüzde 6,9 DEM Parti - Seracettin Başboğa
Yüzde 2,6 Diğerleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.