EFSANE KOMUTAN HAYATINI KAYBETTİ

Güncel 14.02.2024 - 11:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 11:20
 

EFSANE KOMUTAN HAYATINI KAYBETTİ

KOCAELİ HABERİ
FETÖ'nün 2009 yılındaki Erzincan kumpasına adı dahil edilerek TSK'dan tasfiye edilen emekli Orgeneral Saldıray Berk bugün hayatını kaybetti.  Kıbrıs Barış harekatında, bölücü örgüt PKK'ya karşı mücadelede ve Azerbaycan'ın özgürlüğe kavuşmasında verdiği mücalelere nedeni ile "Efsane Komutan" olarak nam salan Saldıray Berk'in vefat haberini Gazeteci Müyesser Yıldız sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; "2009 yılındaki Erzincan kumpasına adı dahil edilerek TSK'dan tasfiyesi sağlanan E. Orgeneral Saldıray Berk bugün hayatını kaybetti. Uzun süredir hasta olan Berk, yarın öğle namazından sonra Ahmet Hamdi Akseki Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak." Kocaeli Haberi gazetesi olarak emekli Orgeneral Saldıray Berk’e Tanrı’dan rahmet, aile bireylerine başsağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

FETÖ'nün 2009 yılındaki Erzincan kumpasına adı dahil edilerek TSK'dan tasfiye edilen emekli Orgeneral Saldıray Berk bugün hayatını kaybetti. 

Kıbrıs Barış harekatında, bölücü örgüt PKK'ya karşı mücadelede ve Azerbaycan'ın özgürlüğe kavuşmasında verdiği mücalelere nedeni ile "Efsane Komutan" olarak nam salan Saldıray Berk'in vefat haberini Gazeteci Müyesser Yıldız sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;

"2009 yılındaki Erzincan kumpasına adı dahil edilerek TSK'dan tasfiyesi sağlanan E. Orgeneral Saldıray Berk bugün hayatını kaybetti. Uzun süredir hasta olan Berk, yarın öğle namazından sonra Ahmet Hamdi Akseki Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak."

Kocaeli Haberi gazetesi olarak emekli Orgeneral Saldıray Berk’e Tanrı’dan rahmet, aile bireylerine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.