GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU UNUTMADI

İlçeler 16.01.2024 - 07:15, Güncelleme: 16.01.2024 - 07:15
 

GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU UNUTMADI

KOCAELİ HABERİ
TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına Amerika'ya giderek bir dizi toplantılara katılan ve Bölge iş dünyası için ziyaretlerde bulunan Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, ABD'den döndü ve GTO'daki mesaisine başladı.. Başkan Şerifalioğlu dün yakın arkadaşı olan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi  Adem Yıldırım’ın doğum gününü unutmadı ve GTO Yönetim Kurulu üyesi Kayhan Özler ve arkadaşları ile birlikte ona doğum günü kutlaması yaptı.. Adem Yıldırım'a özel doğum günü pastası kestirten Şerifalioğlu arkadaşına "Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı yıllar" dileğinde bulundu.. 
KOCAELİ HABERİ

TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına Amerika'ya giderek bir dizi toplantılara katılan ve Bölge iş dünyası için ziyaretlerde bulunan Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, ABD'den döndü ve GTO'daki mesaisine başladı..

Başkan Şerifalioğlu dün yakın arkadaşı olan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi  Adem Yıldırım’ın doğum gününü unutmadı ve GTO Yönetim Kurulu üyesi Kayhan Özler ve arkadaşları ile birlikte ona doğum günü kutlaması yaptı.. Adem Yıldırım'a özel doğum günü pastası kestirten Şerifalioğlu arkadaşına "Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı yıllar" dileğinde bulundu.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.