AK PARTİ KOCAELİ ADAYI BELLİ OLDU; İşte ilçelerin durumu?

Siyaset 06.01.2024 - 12:58, Güncelleme: 06.01.2024 - 12:58
 

AK PARTİ KOCAELİ ADAYI BELLİ OLDU; İşte ilçelerin durumu?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın İstanbul Haliç kongre merkezinde başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesindeki bazı Büyükşehir Belediye başkan adaylarının ismni açıklayacak.. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak mevcut başkan Tahir Büyükakın'ın adaylığı kesinleşti. Ak Parti Genel Merkez kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre Kocaeli'nin ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının Ocak ayının son haftasını bulacak.. Ve yine Reis Erdoğan'ın talimatı ile Ak Parti Genel Merkezi tarafından 8 Ocak 2024 Pazartesi gününden itibaren Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ile Kocaeli'nin diğer ilçelerinde "mevcut belediye başkanınızdan memnun musunuz, aday olursa tekrar oy verir misiniz" ve "ilçenizde Ak Parti belediye başkan adayı olarak kimi görmek istersiniz" şeklindeki, soruların yert alacağı yeni bir anket çalışması daha başlıyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın İstanbul Haliç kongre merkezinde başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesindeki bazı Büyükşehir Belediye başkan adaylarının ismni açıklayacak..

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak mevcut başkan Tahir Büyükakın'ın adaylığı kesinleşti.

Ak Parti Genel Merkez kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre Kocaeli'nin ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının Ocak ayının son haftasını bulacak..

Ve yine Reis Erdoğan'ın talimatı ile Ak Parti Genel Merkezi tarafından 8 Ocak 2024 Pazartesi gününden itibaren Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ile Kocaeli'nin diğer ilçelerinde "mevcut belediye başkanınızdan memnun musunuz, aday olursa tekrar oy verir misiniz" ve "ilçenizde Ak Parti belediye başkan adayı olarak kimi görmek istersiniz" şeklindeki, soruların yert alacağı yeni bir anket çalışması daha başlıyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.