KOCALEİ MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR'IN MUTLU GÜNÜ

Siyaset 23.12.2023 - 10:27, Güncelleme: 23.12.2023 - 10:27
 

KOCALEİ MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR'IN MUTLU GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin saygın ve sevilen isimlerinden birisi olan AK Parti Milletvekili Sami Çakır bugün oğlu Salih çakır'ı evlendiriyor.. AK Parti Milletvekili Sami Çakır oğlunu evlendirecek. Sami-Nurhayat Çakır çiftinin yakışıklı oğulları Salih ile Ayşe-Halit Başer çiftinin güzel kızları Hacer Başer ile bugün saat 14.30’da İzmit Antikkapı Düğün Salonu’nda yapılacak nikah töreni ile hayatlarını birleştirecek. Hacer-Salih çiftinin yapılacak olan nikah törenine Kocaeli iş, siyaset, bürokrasi ve camiasından yoğun katılım olması bekleniyor. Kocaeli Haberi gaztesi olarak genç çifte yaşam boyu saadet, huzur ve mutluluklar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin saygın ve sevilen isimlerinden birisi olan AK Parti Milletvekili Sami Çakır bugün oğlu Salih çakır'ı evlendiriyor..

AK Parti Milletvekili Sami Çakır oğlunu evlendirecek. Sami-Nurhayat Çakır çiftinin yakışıklı oğulları Salih ile Ayşe-Halit Başer çiftinin güzel kızları Hacer Başer ile bugün saat 14.30’da İzmit Antikkapı Düğün Salonu’nda yapılacak nikah töreni ile hayatlarını birleştirecek.

Hacer-Salih çiftinin yapılacak olan nikah törenine Kocaeli iş, siyaset, bürokrasi ve camiasından yoğun katılım olması bekleniyor.

Kocaeli Haberi gaztesi olarak genç çifte yaşam boyu saadet, huzur ve mutluluklar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.