ZEKİ AYGÜN'ÜN TOPLANTISINDA KARAOSMANOĞLU VAR BÜYÜKAKIN YOKTU

Siyaset 15.10.2023 - 08:47, Güncelleme: 15.10.2023 - 08:47
 

ZEKİ AYGÜN'ÜN TOPLANTISINDA KARAOSMANOĞLU VAR BÜYÜKAKIN YOKTU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün 4 yıllık hizmet döneminde yaptığı çalışmaları ve Derince’ye kazandırdıklarını aktardığı programa başta Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir eski belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti MKYK üyesi İlyas şeker, Ak Parti il başkanı Şahin Talus, Körfez Belediye başkanı Şener söğüt ve Dilovası ilçe başkanı Hamza Şayir olmak üzere çok sayıda partili ve basın mensupları katılım sağladı.. Zeki Aygün bu programı sosyal medyadan "31 Mart 2019'da başladığımız dört yıllık süreçte ilçemize kazandırdığımız eser ve hizmetlerimiz ile yapımını planladığımız projelerimizi kamuoyuyla paylaştık. Tanıtım toplantımıza katılan kıymetli konuklarımıza teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı.. Kocaeli siyaset kamuoyu ise Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın'ın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün bu önemli toplanstına neden katılım sağlamadığını merak etti..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün 4 yıllık hizmet döneminde yaptığı çalışmaları ve Derince’ye kazandırdıklarını aktardığı programa başta Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir eski belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti MKYK üyesi İlyas şeker, Ak Parti il başkanı Şahin Talus, Körfez Belediye başkanı Şener söğüt ve Dilovası ilçe başkanı Hamza Şayir olmak üzere çok sayıda partili ve basın mensupları katılım sağladı..

Zeki Aygün bu programı sosyal medyadan "31 Mart 2019'da başladığımız dört yıllık süreçte ilçemize kazandırdığımız eser ve hizmetlerimiz ile yapımını planladığımız projelerimizi kamuoyuyla paylaştık. Tanıtım toplantımıza katılan kıymetli konuklarımıza teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Kocaeli siyaset kamuoyu ise Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın'ın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün bu önemli toplanstına neden katılım sağlamadığını merak etti..

Bir 1 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.