AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANLIĞI İÇİN İKİ İSİM ÖN PLANDA

Siyaset 06.09.2023 - 05:51, Güncelleme: 06.09.2023 - 06:04
 

AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANLIĞI İÇİN İKİ İSİM ÖN PLANDA

KOCAELİ HABERİ
Servet Günay'in belediye başkan adayı olmak için istifa etmesinden sonra boşalan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanacak  isim kim sorusu bugünlerde paartililerin en çok merak ettiği ve yoğunlaştığı bir konu oldu.. Çayırova ilçe başkanlığında son durumda siyasi ve hukuk ilçe başkan yardımcısı Paşa Ali Elmalı vekâletten görev alırken , il teşkilatının yapacağı mülakatlar ve temayülden sonra bakalım Çayırova’da yeni ilçe başkanı kim olacak ? Paşa Ali Elmalı Çayırova eski bilinir esnafı olması yanında, Giresun'lu olarak en sağlam aday olur mu ve de Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi hemşehrisini destekler mi? Paşa Ali Elmalı’nın olmaması durumunda gözler teşkilattaki Diğer en tecrübeli aday olan üç dönemdir aralıksız teşkilatta görev alan hali hazırdaki teşkilat başkanı Bahadır Büyükkeleş'e çevrilebilir. Ak parti teşkilatlarında yapılacak temayülde Büyükkeleş'in her kesimden destek göreceği aşikar.. Nufüs dağılımı ve görev alan isimlere bakıldığında Kastamonu- Sinop eşrafını temsilen yer alan doktor Cüneyt Atalay devlet kadrosunda görev almak isteğinden Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova meclis üyeliği görevlerinden istifasını vermişti.. İlçede Sinop- Kastamonu eşrafının temsili yönüyle, ayrıca 2023 genel seçimlerinde Kocaeli’de yaşanan koltuk kaybından dolayı teşkilatlarda genç, güvenilir ve beğeni alan isimlere öncelik verilmesi beklenirken, Çayırova ilçe başkanlığı için en güçlü ve uygun isim olarak Zafer Uygun ön plana çıkıyor gibi.. Çayırova Ak parti siyasi kulislerinde ise “En Uygunu Zafer Uygun” esprileri de yapılmakta. Bakalım Kocaeli il ve Çayırova ilçe teşkilat kurmaylarının iki haftalık yoğun temposu neticesinde, Çayırova’nın yeni ilçe başkanı kim olacak?
KOCAELİ HABERİ

Servet Günay'in belediye başkan adayı olmak için istifa etmesinden sonra boşalan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanacak  isim kim sorusu bugünlerde paartililerin en çok merak ettiği ve yoğunlaştığı bir konu oldu..

Çayırova ilçe başkanlığında son durumda siyasi ve hukuk ilçe başkan yardımcısı Paşa Ali Elmalı vekâletten görev alırken , il teşkilatının yapacağı mülakatlar ve temayülden sonra bakalım Çayırova’da yeni ilçe başkanı kim olacak ?

Paşa Ali Elmalı Çayırova eski bilinir esnafı olması yanında, Giresun'lu olarak en sağlam aday olur mu ve de Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi hemşehrisini destekler mi?

Paşa Ali Elmalı’nın olmaması durumunda gözler teşkilattaki Diğer en tecrübeli aday olan üç dönemdir aralıksız teşkilatta görev alan hali hazırdaki teşkilat başkanı Bahadır Büyükkeleş'e çevrilebilir. Ak parti teşkilatlarında yapılacak temayülde Büyükkeleş'in her kesimden destek göreceği aşikar..

Nufüs dağılımı ve görev alan isimlere bakıldığında Kastamonu- Sinop eşrafını temsilen yer alan doktor Cüneyt Atalay devlet kadrosunda görev almak isteğinden Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova meclis üyeliği görevlerinden istifasını vermişti..

İlçede Sinop- Kastamonu eşrafının temsili yönüyle, ayrıca 2023 genel seçimlerinde Kocaeli’de yaşanan koltuk kaybından dolayı teşkilatlarda genç, güvenilir ve beğeni alan isimlere öncelik verilmesi beklenirken, Çayırova ilçe başkanlığı için en güçlü ve uygun isim olarak Zafer Uygun ön plana çıkıyor gibi.. Çayırova Ak parti siyasi kulislerinde ise “En Uygunu Zafer Uygun” esprileri de yapılmakta.

Bakalım Kocaeli il ve Çayırova ilçe teşkilat kurmaylarının iki haftalık yoğun temposu neticesinde, Çayırova’nın yeni ilçe başkanı kim olacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Çayırovali
(06.09.2023 08:10 - #986)
Her yönüyle En uygunu Zafer UYGUN.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.