NAİL ÇİLER'E CHP SEÇİM İŞLERİNDE SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI

Siyaset 17.05.2023 - 22:19, Güncelleme: 17.05.2023 - 22:42
 

NAİL ÇİLER'E CHP SEÇİM İŞLERİNDE SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Ticaret Odası Başkanlığından istifa ederek CHP Kocaeli Milletvekili 4.üncü sıra adayı olan Nail Çiler, 14 Mayıs 2023 seçim kampanyalarının en flşa iismleri arasında yer aldı ve CHP'nin Kocaeli'de 3 olan milletvekili saysını 4'e çıkardı.. Nail Çiler, 2009 yılında gerçekleştirilen Gebze Ticaret Odası kongresinde de GTO'nun kurucusu da olan 21 yıllık başkanı İbrahim Başaran'ı devirerek GTO  Yönetim Kurulu Başkanı seçilmişti. Ve yine o Nail Çiler, GTO'nun iknci kongresinde de, karşısına liste çıkaran dönemin güç sarhoşu FETÖ ekibini, GTO'dan silip atmıştı. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde CHP'nin 4'üncü sırasında yer alan Nail Çiler'e "CHP'nin Kocaeli'de ki oyu anca 3 milletvekili çıkarabilir, Nail Çiler milletvekili seçilemez" şeklinde yorumlar yapılıyordu ki; Nail Çiler akılcı, gösterişli ve göz doldurucu seçim kampanyası ile seçimi kazandı ve Kocaeli milletvekili oldu. Nail Çiler 4.üncü sıra adayı olduğunun haberini, ilk olarak sabahın köründe benden aldığında "Cengiz bey ben zoru severim. Dördüncü sıradan da seçilirim ve hatta 5'inci sıra adayımızı da seçtirmek için zorlarım" demişti Evet Nail Çiler tıpkı Recep Tayyip Erdoğan gibi tam bir seçim ustası ve CHP'ye acizane bir önerimiz var; Seçim ve seçimler kazanmak istiyorsanız, CHP seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevini Nail Çiler'e veriniz..  Nail Çiler bugün CHP Kocaeli İl Yönetimi ve partililer ile yaptığı toplantı sonrasında "Seçimler akabinde Millet İttifakının kentimizdeki tüm yetkilileri bir araya geldik. 28 Mayıs günü Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda Sayın Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak üzere tüm gücümüzle çalışmaya, halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Unutmayın, ilk turun kazananı da kaybedeni de yok. 0-0’dan ikinci maça çıkıyoruz." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Ticaret Odası Başkanlığından istifa ederek CHP Kocaeli Milletvekili 4.üncü sıra adayı olan Nail Çiler, 14 Mayıs 2023 seçim kampanyalarının en flşa iismleri arasında yer aldı ve CHP'nin Kocaeli'de 3 olan milletvekili saysını 4'e çıkardı..

Nail Çiler, 2009 yılında gerçekleştirilen Gebze Ticaret Odası kongresinde de GTO'nun kurucusu da olan 21 yıllık başkanı İbrahim Başaran'ı devirerek GTO  Yönetim Kurulu Başkanı seçilmişti. Ve yine o Nail Çiler, GTO'nun iknci kongresinde de, karşısına liste çıkaran dönemin güç sarhoşu FETÖ ekibini, GTO'dan silip atmıştı.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde CHP'nin 4'üncü sırasında yer alan Nail Çiler'e "CHP'nin Kocaeli'de ki oyu anca 3 milletvekili çıkarabilir, Nail Çiler milletvekili seçilemez" şeklinde yorumlar yapılıyordu ki; Nail Çiler akılcı, gösterişli ve göz doldurucu seçim kampanyası ile seçimi kazandı ve Kocaeli milletvekili oldu.

Nail Çiler 4.üncü sıra adayı olduğunun haberini, ilk olarak sabahın köründe benden aldığında "Cengiz bey ben zoru severim. Dördüncü sıradan da seçilirim ve hatta 5'inci sıra adayımızı da seçtirmek için zorlarım" demişti

Evet Nail Çiler tıpkı Recep Tayyip Erdoğan gibi tam bir seçim ustası ve CHP'ye acizane bir önerimiz var;

Seçim ve seçimler kazanmak istiyorsanız, CHP seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevini Nail Çiler'e veriniz.. 

Nail Çiler bugün CHP Kocaeli İl Yönetimi ve partililer ile yaptığı toplantı sonrasında "Seçimler akabinde Millet İttifakının kentimizdeki tüm yetkilileri bir araya geldik. 28 Mayıs günü Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda Sayın Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak üzere tüm gücümüzle çalışmaya, halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Unutmayın, ilk turun kazananı da kaybedeni de yok. 0-0’dan ikinci maça çıkıyoruz." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.