Derince Harun Yıldızlı'yı bağrına bastı

Siyaset 07.05.2023 - 14:17, Güncelleme: 07.05.2023 - 14:17
 

Derince Harun Yıldızlı'yı bağrına bastı

KOCAELİ HABERİ
Aday gösterildiği günden beri sahadan ayrılmayan CHP Milletvekili Adayı Harun Yıldızlı, dün de Derince ilçede çalışmalarını sürdürdü. Hemşeri dernekleri ve esnafları gezen Yıldızlı’yı Derinceliler bağrına bastı CHP Milletvekili adayı Harun Özgür Yıldızlı, adaylığı açıklandığı günden beri sahadan ayrılmıyor. Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Yıldızlı’nın dünkü adresi ise Derince ilçe oldu. İlk olarak Kocaeli Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden Yıldızlı’ya Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve İlçe Başkanı Atasoy Bilgin de eşlik etti. Programda ayrıca CHP Milletvekili adayı Hasan Bitmez da hazır bulundu. Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve dernek üyeleri Yıldızlı ve ekibini kalabalık bir şekilde karşıladı.  “EKONOMİYİ BATIRDILAR” Erzurumlular’ın kendilerine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Milletvekili adayı Harun Özgür Yıldızlı, Cumhur İttifakı’nın temsilcilerinin ayrıştırıcı dilinden yakınarak, “Bizim partimiz savaş meydanlarında kurulan bir partidir. Bizim bayrak ve vatan sevgimizi kimse sorgulayamaz. Cumhur İttifakı temsilcileri projelerini açıklamak yerine bize ağır ithamlarda bulunuyorlar. Çünkü yapacak bir şeyleri yok. Ekonomiyi batırdılar” dedi.  “DERİNCE KAN KAYBEDİYOR” Derince ilçenin sürekli olarak kan kaybettiğini de belirten Yıldızlı, “Emniyet müdürlüğü taşındı, hastane taşındı, stadyum taşındı. İnsanlar hastane için saatlerce yol gitmek zorunda kalacaklar. Bu ilçeyi köye çevirdiler. Liman bölgesine gidiyorsunuz, oradaki kamyoncular kan ağlıyor. Esnaf kan ağlıyor. Bizim iktidarımızda tüm bu sorunları çözeceğiz” diye konuştu.  “EN KOLAY BANA ULAŞIRSINIZ” Sonrasında Artvinliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne geçen Yıldızlı ve CHP’liler, burada da Dernek Başkanı Binali Budağ ve üyeler tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. İlçe başkanı ve dernek başkanının konuşması sonrası sözü olan Yıldızlı, “En kolay ulaşacağınız vekil ben olacağım. İçinizden birimiyim. Sizin derdiniz benim derdimdi. Artık ülkeye baharı getirmenin zamanı geldi. Hepinizin desteğini istiyorum” şeklinde konuştu.  “GENÇLER YURT DIŞINA KAÇMAYACAK” Ülke ekonomisinin çökme noktasına geldiğinin de altını çizen Yıldızlı, son olarak şunları söyledi: “Anneler çocuklarının beslenme çantasına bir tost, bir meyve suyu koyamaz durumda. Geçlerimiz, doktorlarımız, mühendislerimiz yurt dışına gidiyor. Yoğun bir beyin göçü yaşıyoruz. Biz iktidara geldiğimiz bu akışı geriye çevireceğiz.  “ÇOCUKLAR YATAĞA AÇ GİRMEYECEK” Seçildiğimizin ilk gününde mecliste yolsuzlukları araştırma komisyonu kuracağız. Kan satan, çadır satan Kızılay başkanları artık olmayacak. Liyakatsiz kadrolar devletten el çektirilecek. Bu ülkede artık çocuklar yatağa aç girmeyecek.” Yıldızlı ve ekibi daha sonra esnaf ziyaretlerine devam etti. Son olarak 60 Evler Mahallesi’ne de uğrayan Harun Yıldızlı’yı burada da kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.
KOCAELİ HABERİ

Aday gösterildiği günden beri sahadan ayrılmayan CHP Milletvekili Adayı Harun Yıldızlı, dün de Derince ilçede çalışmalarını sürdürdü. Hemşeri dernekleri ve esnafları gezen Yıldızlı’yı Derinceliler bağrına bastı

CHP Milletvekili adayı Harun Özgür Yıldızlı, adaylığı açıklandığı günden beri sahadan ayrılmıyor. Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Yıldızlı’nın dünkü adresi ise Derince ilçe oldu. İlk olarak Kocaeli Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden Yıldızlı’ya Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve İlçe Başkanı Atasoy Bilgin de eşlik etti. Programda ayrıca CHP Milletvekili adayı Hasan Bitmez da hazır bulundu. Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve dernek üyeleri Yıldızlı ve ekibini kalabalık bir şekilde karşıladı. 

“EKONOMİYİ BATIRDILAR”
Erzurumlular’ın kendilerine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Milletvekili adayı Harun Özgür Yıldızlı, Cumhur İttifakı’nın temsilcilerinin ayrıştırıcı dilinden yakınarak, “Bizim partimiz savaş meydanlarında kurulan bir partidir. Bizim bayrak ve vatan sevgimizi kimse sorgulayamaz. Cumhur İttifakı temsilcileri projelerini açıklamak yerine bize ağır ithamlarda bulunuyorlar. Çünkü yapacak bir şeyleri yok. Ekonomiyi batırdılar” dedi. 

“DERİNCE KAN KAYBEDİYOR”
Derince ilçenin sürekli olarak kan kaybettiğini de belirten Yıldızlı, “Emniyet müdürlüğü taşındı, hastane taşındı, stadyum taşındı. İnsanlar hastane için saatlerce yol gitmek zorunda kalacaklar. Bu ilçeyi köye çevirdiler. Liman bölgesine gidiyorsunuz, oradaki kamyoncular kan ağlıyor. Esnaf kan ağlıyor. Bizim iktidarımızda tüm bu sorunları çözeceğiz” diye konuştu. 

“EN KOLAY BANA ULAŞIRSINIZ”
Sonrasında Artvinliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne geçen Yıldızlı ve CHP’liler, burada da Dernek Başkanı Binali Budağ ve üyeler tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. İlçe başkanı ve dernek başkanının konuşması sonrası sözü olan Yıldızlı, “En kolay ulaşacağınız vekil ben olacağım. İçinizden birimiyim. Sizin derdiniz benim derdimdi. Artık ülkeye baharı getirmenin zamanı geldi. Hepinizin desteğini istiyorum” şeklinde konuştu. 

“GENÇLER YURT DIŞINA KAÇMAYACAK”
Ülke ekonomisinin çökme noktasına geldiğinin de altını çizen Yıldızlı, son olarak şunları söyledi: “Anneler çocuklarının beslenme çantasına bir tost, bir meyve suyu koyamaz durumda. Geçlerimiz, doktorlarımız, mühendislerimiz yurt dışına gidiyor. Yoğun bir beyin göçü yaşıyoruz. Biz iktidara geldiğimiz bu akışı geriye çevireceğiz. 

“ÇOCUKLAR YATAĞA AÇ GİRMEYECEK”
Seçildiğimizin ilk gününde mecliste yolsuzlukları araştırma komisyonu kuracağız. Kan satan, çadır satan Kızılay başkanları artık olmayacak. Liyakatsiz kadrolar devletten el çektirilecek. Bu ülkede artık çocuklar yatağa aç girmeyecek.” Yıldızlı ve ekibi daha sonra esnaf ziyaretlerine devam etti. Son olarak 60 Evler Mahallesi’ne de uğrayan Harun Yıldızlı’yı burada da kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.