KILIÇDAROĞLU'NDAN UYARI GELDİ: KİMSENİN HAYSİYETİ İLE OYNAMAYIN

Siyaset 01.05.2023 - 14:40, Güncelleme: 01.05.2023 - 14:40
 

KILIÇDAROĞLU'NDAN UYARI GELDİ: KİMSENİN HAYSİYETİ İLE OYNAMAYIN

KOCAELİ HABERİ
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, mitinglerde dağıtılan ikramlar nedeniyle halkla alay edenlere çıkıştı. Kılıçdaroğlu, "Bunu yapan bizden değildir. Kimsenin haysiyeti ile oynamayın lütfen!" dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Kütahya mitingi esnasında bedava ayran dağıtılmasına ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ilgili paylaşım yaptı.  Kılıçdaroğlu, parti ayrımı gözetmeksizin halkla alay edilmesini eleştirdi. "BUNU YAPAN BİZDEN DEĞİLDİR" Kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Mitinglerde (hangi partinin olursa olsun) fakir fukaranın evine biraz su, ekmek, ayran veya bir sandviç götürme çabasıyla alay edenler bizden değildir. Bu insanlarımızı paylaşmayın, konuşmayın. Kimsenin haysiyeti ile oynamayın. Lütfen!" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, mitinglerde dağıtılan ikramlar nedeniyle halkla alay edenlere çıkıştı. Kılıçdaroğlu, "Bunu yapan bizden değildir. Kimsenin haysiyeti ile oynamayın lütfen!" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Kütahya mitingi esnasında bedava ayran dağıtılmasına ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ilgili paylaşım yaptı. 

Kılıçdaroğlu, parti ayrımı gözetmeksizin halkla alay edilmesini eleştirdi.

"BUNU YAPAN BİZDEN DEĞİLDİR"

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Mitinglerde (hangi partinin olursa olsun) fakir fukaranın evine biraz su, ekmek, ayran veya bir sandviç götürme çabasıyla alay edenler bizden değildir. Bu insanlarımızı paylaşmayın, konuşmayın. Kimsenin haysiyeti ile oynamayın. Lütfen!" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.