ADAY ELLİBEŞ VE BAŞKAN KAYA YAĞMURA ALDIRMADI

Siyaset 27.04.2023 - 14:41, Güncelleme: 27.04.2023 - 15:03
 

ADAY ELLİBEŞ VE BAŞKAN KAYA YAĞMURA ALDIRMADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş bugün katılım gösterdiği AK Parti Gebze ilçe SKM Başkanlığı programı kapsamında Gebze'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.. Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Recep Kaya, İl Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ve ilçe yöneticileri ile birlikte, sağanak yağışa aldırmadan başlattıkları program dahlinde  Anibal Taksi Durağı çalışanları ziyaret ederek hayırlı işler dileyip sohbet ettiler...
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş bugün katılım gösterdiği AK Parti Gebze ilçe SKM Başkanlığı programı kapsamında Gebze'de bir dizi ziyaretlerde bulundu..

Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Recep Kaya, İl Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ve ilçe yöneticileri ile birlikte, sağanak yağışa aldırmadan başlattıkları program dahlinde  Anibal Taksi Durağı çalışanları ziyaret ederek hayırlı işler dileyip sohbet ettiler...
Bir 4 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ANIBAL TAKSİ SIRA ÇİZELGESİ' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.