VALİ YAVUZ 'KOCAELİ ÇARŞISI'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Güncel 05.03.2023 - 17:24, Güncelleme: 05.03.2023 - 17:24
 

VALİ YAVUZ 'KOCAELİ ÇARŞISI'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

KOCAELİ HABERİ
1 mART 2023 tarihinde KOCAELİ VALİLİĞİ'inden yapılan basın açıklmasında, Kahramanmaraş deprem bölgesinde kurulması düşünülen "KOCAELİ ÇARŞISI" projesi için şu ifadeler yer almıştı; Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 ilimizi derinden sarsan deprem felaketi sonrasında depremin üssü olan Kahramanmaraş iline görevlendirilen Valimiz Seddar Yavuz, depremzede esnaflarımızın yanında olmaya, yaralarını sarmaya devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli depremin birinci günü depremin merkezi olan Kahramanmaraş’a görevlendirilen Vali Seddar Yavuz, bir taraftan yapılan çalışmaları koordine ederken bir taraftan da depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek eksiklerini tamamlamaya ve ihtiyaçları yerinde inceleyerek çözümü noktasında  gerekli çalışmaları titizlikle yürütmeye devam ediyor. Haydi Kocaeli, Yaraları Hep Birlikte Saracağız Deprem bölgesinde ticari hayatın tekrar başlamasının çok önemli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Vali Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Kahramanmaraş’ta işyerleri yıkılan esnaflarımız için 50 adet işyerinin bulunduğu Kocaeli Çarşısı kuracağız. Ticari hayatın tekrar başlaması için çok önemli bir ihtiyaç. Maddi bağışlarınızı esirgemeyeceğiniz inancıyla Kocaelili hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” diyerek tüm Kocaelili hemşehrilerimizi aşağıda belirtilen ve bu amaç doğrultusunda açılan hesap numarasına yardımda bulunmaya davet etti. Her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket eden, nerede bir ihtiyaç varsa oraya yardıma koşan Aziz Milletimizin herbir ferdine ve tüm Kocaelili hemşehrilerimize  teşekkür ediyor, yardımları depremzede kardeşlerimize titizlikle ulaştırmaya devam ediyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. VALİ YAVUZ 'KOCAELİ ÇARŞISI'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU Deprem bölgesinde Koordinatör Valilil görevine devam eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bugün inşası devam eden Kocaeli Çarşısı projesini inceledikten sonra şu açıklamayı yaptı; "Kahramanmaraş’ta Kocaeli Çarşısı kurulması için altyapı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Altyapıyı yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum."
KOCAELİ HABERİ

1 mART 2023 tarihinde KOCAELİ VALİLİĞİ'inden yapılan basın açıklmasında, Kahramanmaraş deprem bölgesinde kurulması düşünülen "KOCAELİ ÇARŞISI" projesi için şu ifadeler yer almıştı;

Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 ilimizi derinden sarsan deprem felaketi sonrasında depremin üssü olan Kahramanmaraş iline görevlendirilen Valimiz Seddar Yavuz, depremzede esnaflarımızın yanında olmaya, yaralarını sarmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremin birinci günü depremin merkezi olan Kahramanmaraş’a görevlendirilen Vali Seddar Yavuz, bir taraftan yapılan çalışmaları koordine ederken bir taraftan da depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek eksiklerini tamamlamaya ve ihtiyaçları yerinde inceleyerek çözümü noktasında  gerekli çalışmaları titizlikle yürütmeye devam ediyor.

Haydi Kocaeli, Yaraları Hep Birlikte Saracağız
Deprem bölgesinde ticari hayatın tekrar başlamasının çok önemli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Vali Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Kahramanmaraş’ta işyerleri yıkılan esnaflarımız için 50 adet işyerinin bulunduğu Kocaeli Çarşısı kuracağız. Ticari hayatın tekrar başlaması için çok önemli bir ihtiyaç. Maddi bağışlarınızı esirgemeyeceğiniz inancıyla Kocaelili hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” diyerek tüm Kocaelili hemşehrilerimizi aşağıda belirtilen ve bu amaç doğrultusunda açılan hesap numarasına yardımda bulunmaya davet etti.

Her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket eden, nerede bir ihtiyaç varsa oraya yardıma koşan Aziz Milletimizin herbir ferdine ve tüm Kocaelili hemşehrilerimize  teşekkür ediyor, yardımları depremzede kardeşlerimize titizlikle ulaştırmaya devam ediyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

VALİ YAVUZ 'KOCAELİ ÇARŞISI'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Deprem bölgesinde Koordinatör Valilil görevine devam eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bugün inşası devam eden Kocaeli Çarşısı projesini inceledikten sonra şu açıklamayı yaptı;

"Kahramanmaraş’ta Kocaeli Çarşısı kurulması için altyapı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Altyapıyı yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.