KOCAELİ SİYASETİNE GEBZE DAMGASI; Sırada Recep Kaya mı var?

Siyaset 25.02.2023 - 14:37, Güncelleme: 25.02.2023 - 14:41
 

KOCAELİ SİYASETİNE GEBZE DAMGASI; Sırada Recep Kaya mı var?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
 Gelecek partisi Kocaeli il başkanlığına Gebzeli Serap Çakır, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığına Gebzeli Nusret Acur ve MHP Kocaeli İl Başkanlığına da yine Gebzeli Murat Nuri Demirbaş'ın getirilmesinden sonra gözler Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatına çevrildi.. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in, 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olabilmek için istifa etmesinden sonra yeni il başkanlığına atanacak ismin belirlenmesi için, depremden önceki hafta İl Teşkilat binasında parti birimlerinde ve belediyelerde görev alan kişilerin oy kullandığı bir temayül yoklaması yapılmıştı.. Ak Parti Kocaeli'nin "kimi il başkanı olarak görmek istersiniz" şeklindeki temayül yoklamasında, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın il başkanlığı için de çok sayıda oy çıkmıştı.. Şimdi gözler, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması beklenen genel seçimler öncesinde, Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığına, Gebzeli siyasetçi Recep Kaya'nın atanıp atamayacağına çevrili.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

 Gelecek partisi Kocaeli il başkanlığına Gebzeli Serap Çakır, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığına Gebzeli Nusret Acur ve MHP Kocaeli İl Başkanlığına da yine Gebzeli Murat Nuri Demirbaş'ın getirilmesinden sonra gözler Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatına çevrildi..

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in, 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olabilmek için istifa etmesinden sonra yeni il başkanlığına atanacak ismin belirlenmesi için, depremden önceki hafta İl Teşkilat binasında parti birimlerinde ve belediyelerde görev alan kişilerin oy kullandığı bir temayül yoklaması yapılmıştı..

Ak Parti Kocaeli'nin "kimi il başkanı olarak görmek istersiniz" şeklindeki temayül yoklamasında, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın il başkanlığı için de çok sayıda oy çıkmıştı..

Şimdi gözler, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması beklenen genel seçimler öncesinde, Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığına, Gebzeli siyasetçi Recep Kaya'nın atanıp atamayacağına çevrili.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.