İYİ PARTİ KOCAELİ'NİN YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Siyaset 21.02.2023 - 13:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 13:17
 

İYİ PARTİ KOCAELİ'NİN YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur'un talimatı ile Depremzedeler için hazırlatılan Konteynır evlerin birinci partisi yola çıktı.. İYİ Parti Kocaeli Kadın Politikaları başkanı ve STK’lardan sorumlu İl Başkan yardımcısı Yasemin Met, depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını giderilmesi için yaptırdıkları konteynirler tırlar ile yolcu ettikten sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak Depremzedelerimiz için hazırladığımız Konteynır evlerin birinci partisi yola çıktı. Hızlı bir şekilde yapımı devam eden evlerimizi bölgelerimize ulaştırmaya devam edeceğiz. Bizi bu süreçte destekleri ile yalnız bırakmayan tüm İYİ kalplere İl başkanımız ve teşkilatımız adına teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur'un talimatı ile Depremzedeler için hazırlatılan Konteynır evlerin birinci partisi yola çıktı..

İYİ Parti Kocaeli Kadın Politikaları başkanı ve STK’lardan sorumlu İl Başkan yardımcısı Yasemin Met, depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını giderilmesi için yaptırdıkları konteynirler tırlar ile yolcu ettikten sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak Depremzedelerimiz için hazırladığımız Konteynır evlerin birinci partisi yola çıktı. Hızlı bir şekilde yapımı devam eden evlerimizi bölgelerimize ulaştırmaya devam edeceğiz. Bizi bu süreçte destekleri ile yalnız bırakmayan tüm İYİ kalplere İl başkanımız ve teşkilatımız adına teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.