AK PARTİ KOCAELİ'NİN TÜM İLÇELERİNDE TEMAYYÜL KARARI ÇIKTI

Siyaset 27.01.2023 - 20:22, Güncelleme: 27.01.2023 - 20:22
 

AK PARTİ KOCAELİ'NİN TÜM İLÇELERİNDE TEMAYYÜL KARARI ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi sonrası vekaleten atanan Şahin Talus’un, kalıcı olarak il başkanlığına atanıp atanmayacağı siyaset kulislerinin en çok merak edilen konusu oldu.. Seçimlere az bir süre kalması dolayısı ile İl Başkanlığı sorununu hemen çözüme kavuşturmak için hareket geçen Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli İl Koordinatörü olan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'yı Kocaeli'ye gönderdi.. Tülay Kaynarca, Mehmet Ellibeş'ten istifa dilekçesini aldıktan sonra, Ak Parti İlçe Başkanları ile düzenlediği temayyül toplantısında, yeni il başkanı olarak kimi göremek istedikleri konusunda bilgi alacak. Tülay Kaynarca'nın daha sonra il yönetim kurulu üyelerinden de görüş alacağı ve bu görüşleri raporlaştırdıktan sonra Genel Merkez sunacağı öğrenildi.. Öte yandan Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığını vekaleten yürüten Şahin Talus'un karşısına, mevcut il yönetim kurulu üyeleri arasından Av. Halit Çokan dahil olmak üzere başka bir isim çıkması beklenmezken, Yönetim Kurulu haricinde dışardan başka bir ismin yeni il başkanı olarak atanabileceği de konuşuluyor.. AK PARTİ KOCAELİ'NİN TÜM İLÇELERİNDE TEMAYYÜL KARARI ÇIKTI Yukardaki haberimizden sonra takip ettiğimiz İl Teşkilatındaki "ilk temayyül toplantısı"ndan, 30 Ocak 2022 Pazartesi günü tüm ilçelerde temayyül yoklaması yapılmasına karar verildiği öğrenildi.. Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli İl Koordinatörü olan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'nın başkanlık ettiği toplantıdan çıkan karar doğrultusunda, tüm ilçe teşkilatlarında Pazartesi günü yapılacak olan temayyül yoklamasında ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanları ve belediye meclis üyeleri "kim il başkanı olsun" sorusundaki görüşlerini beyan edecek..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi sonrası vekaleten atanan Şahin Talus’un, kalıcı olarak il başkanlığına atanıp atanmayacağı siyaset kulislerinin en çok merak edilen konusu oldu..

Seçimlere az bir süre kalması dolayısı ile İl Başkanlığı sorununu hemen çözüme kavuşturmak için hareket geçen Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli İl Koordinatörü olan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'yı Kocaeli'ye gönderdi..

Tülay Kaynarca, Mehmet Ellibeş'ten istifa dilekçesini aldıktan sonra, Ak Parti İlçe Başkanları ile düzenlediği temayyül toplantısında, yeni il başkanı olarak kimi göremek istedikleri konusunda bilgi alacak. Tülay Kaynarca'nın daha sonra il yönetim kurulu üyelerinden de görüş alacağı ve bu görüşleri raporlaştırdıktan sonra Genel Merkez sunacağı öğrenildi..

Öte yandan Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığını vekaleten yürüten Şahin Talus'un karşısına, mevcut il yönetim kurulu üyeleri arasından Av. Halit Çokan dahil olmak üzere başka bir isim çıkması beklenmezken, Yönetim Kurulu haricinde dışardan başka bir ismin yeni il başkanı olarak atanabileceği de konuşuluyor..

AK PARTİ KOCAELİ'NİN TÜM İLÇELERİNDE TEMAYYÜL KARARI ÇIKTI

Yukardaki haberimizden sonra takip ettiğimiz İl Teşkilatındaki "ilk temayyül toplantısı"ndan, 30 Ocak 2022 Pazartesi günü tüm ilçelerde temayyül yoklaması yapılmasına karar verildiği öğrenildi..

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli İl Koordinatörü olan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'nın başkanlık ettiği toplantıdan çıkan karar doğrultusunda, tüm ilçe teşkilatlarında Pazartesi günü yapılacak olan temayyül yoklamasında ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanları ve belediye meclis üyeleri "kim il başkanı olsun" sorusundaki görüşlerini beyan edecek..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.