GEBZE KULİSLERİ BU ZİYARETİ MERAK ETTİ

Siyaset 25.01.2023 - 07:46, Güncelleme: 25.01.2023 - 07:46
 

GEBZE KULİSLERİ BU ZİYARETİ MERAK ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Giresuın İş Adamları ve Bürokratları Derneği Genel Başkanı Kemal Tokmak geçtiğimiz gün CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ı ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan bu ziyareti "Cumhiriyet halk partisi Gebze ilçe başkanı sayın GökhanOrhan’ı işyerinde yöneticimiz Çetin Hartamacı’ile ziyaret ettik. Ayrıca ziyarette Gebze eski belediye başkanı sayın Mehmet Emin Akın ve misafirleri ile sohbet etmek nasip oldu. Kıymetli başkanımıza misafirperverliği için teşekkür eder hayırlı işler dileriz" sözleri ile duyurdu.. Gebze siyaset kulisleri ise ismi 2023 genel seçimlerinde olası milletvekili aday adayları arasında konuşulan Kemal Tokmak'ın bu sürpriz ziyaretinin perde arkasını merak etti..
KOCAELİ HABERİ

Giresuın İş Adamları ve Bürokratları Derneği Genel Başkanı Kemal Tokmak geçtiğimiz gün CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ı ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan bu ziyareti "Cumhiriyet halk partisi Gebze ilçe başkanı sayın GökhanOrhan’ı işyerinde yöneticimiz Çetin Hartamacı’ile ziyaret ettik. Ayrıca ziyarette Gebze eski belediye başkanı sayın Mehmet Emin Akın ve misafirleri ile sohbet etmek nasip oldu. Kıymetli başkanımıza misafirperverliği için teşekkür eder hayırlı işler dileriz" sözleri ile duyurdu..

Gebze siyaset kulisleri ise ismi 2023 genel seçimlerinde olası milletvekili aday adayları arasında konuşulan Kemal Tokmak'ın bu sürpriz ziyaretinin perde arkasını merak etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.