AK PARTİ ÇAYIROVA'YA ANLAMLI ZİYARET

Siyaset 25.01.2023 - 05:08, Güncelleme: 25.01.2023 - 05:08
 

AK PARTİ ÇAYIROVA'YA ANLAMLI ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş dün Cumhur İttifakı ortakları Ak Parti çayırova İlçe Başkanı Servet Günay'ı ilçe teşkilat binasında ziyaret ederek kendsine günün anısına bir tablo hediye etti.. Servet Günay çok mutlu olduğu bu ziyaret ve anlamlı hediyesinden dolayı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Tüm Mücadelemiz Alkanımız İle Bürünmüş Hilalimiz İçin değerli MHP İlçe Başkanımız İsmail Akkuş’ a kıymetli hediyesi için teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş dün Cumhur İttifakı ortakları Ak Parti çayırova İlçe Başkanı Servet Günay'ı ilçe teşkilat binasında ziyaret ederek kendsine günün anısına bir tablo hediye etti..

Servet Günay çok mutlu olduğu bu ziyaret ve anlamlı hediyesinden dolayı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Tüm Mücadelemiz Alkanımız İle Bürünmüş Hilalimiz İçin değerli MHP İlçe Başkanımız İsmail Akkuş’ a kıymetli hediyesi için teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.