NAİL ÇİLER DARICA'YA ÖYLE BİR HİZMET KAZANDIRDI Kİ!

İlçeler 03.09.2022 - 01:04, Güncelleme: 03.09.2022 - 01:13
 

NAİL ÇİLER DARICA'YA ÖYLE BİR HİZMET KAZANDIRDI Kİ!

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası'nın  Darıca Belediyesi ile işbirliği yaparak Darıca'ya kazandırdığı, Nenehatun Mahallesi'nde inşa edilen Hizmet Kompleksi binası açılış için gün sayıyor. Darıca Nenehatun Mahallesi’nde inşa edilen ve toplam inşaat alanı 3 bin 615 metrekare olan, içerisinde taziye evi ve aşevi ile birlikte sosyal market ve birçok farklı birimin yer alacağı Hizmet Kompleksi inşaatında sona gelindi. GTO Başkanı Nail Çiler dün inşası tamamlanan kompleks binasın incelemelerde bulunup son eksikliklerin tamamlanması için gerkli talşimatları verdikten sonra "İnşası tamamlanan Darıca Hizmet Kompleksi’mizin açılışı öncesi, Darıca Belediyesi yetkilileri ile son hazırlıkları inceledik." açıklamasında bulundu.. “Yaşam merkezi olarak hizmet verecek” Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık daha önce yapmış olduğu açıklamada, Gebze Ticareti Odası’nın Darıca’ya hizmet yapmasından ve birlikte proje geliştirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade edip, GTO’ya teşekkür ederek “Nenehatun Mahallesi’nde inşa edilen ve toplam inşaat alanı 3 bin 615 metrekare olan Darıca Hizmet Kompleksi’nin içerisinde Taziye evi, aş evi, Engellilere yönelik hizmet verecek Engelliler Sosyal Faaliyet Merkezi, Kızılay Hizmet Binası, ihtiyaç sahipleri için sosyal market, kurs ve seminer odaları ile eğitim salonları yer alacak. Hayatın birçok alanı ile vatandaşlarımıza dokunacak olan Gebze Ticaret Odası Vakfı Darıca Hizmet Kompleksi, adeta bir yaşam merkezi olarak da hizmet verecek. Aşevinde 365 gün sıcak yemek çıkacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bir kez daha hemşerilerim adına GTO Başkanı Nail Çiler ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuşmuştu.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası'nın  Darıca Belediyesi ile işbirliği yaparak Darıca'ya kazandırdığı, Nenehatun Mahallesi'nde inşa edilen Hizmet Kompleksi binası açılış için gün sayıyor.

Darıca Nenehatun Mahallesi’nde inşa edilen ve toplam inşaat alanı 3 bin 615 metrekare olan, içerisinde taziye evi ve aşevi ile birlikte sosyal market ve birçok farklı birimin yer alacağı Hizmet Kompleksi inşaatında sona gelindi.

GTO Başkanı Nail Çiler dün inşası tamamlanan kompleks binasın incelemelerde bulunup son eksikliklerin tamamlanması için gerkli talşimatları verdikten sonra "İnşası tamamlanan Darıca Hizmet Kompleksi’mizin açılışı öncesi, Darıca Belediyesi yetkilileri ile son hazırlıkları inceledik." açıklamasında bulundu..

“Yaşam merkezi olarak hizmet verecek”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık daha önce yapmış olduğu açıklamada, Gebze Ticareti Odası’nın Darıca’ya hizmet yapmasından ve birlikte proje geliştirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade edip, GTO’ya teşekkür ederek “Nenehatun Mahallesi’nde inşa edilen ve toplam inşaat alanı 3 bin 615 metrekare olan Darıca Hizmet Kompleksi’nin içerisinde Taziye evi, aş evi, Engellilere yönelik hizmet verecek Engelliler Sosyal Faaliyet Merkezi, Kızılay Hizmet Binası, ihtiyaç sahipleri için sosyal market, kurs ve seminer odaları ile eğitim salonları yer alacak. Hayatın birçok alanı ile vatandaşlarımıza dokunacak olan Gebze Ticaret Odası Vakfı Darıca Hizmet Kompleksi, adeta bir yaşam merkezi olarak da hizmet verecek. Aşevinde 365 gün sıcak yemek çıkacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bir kez daha hemşerilerim adına GTO Başkanı Nail Çiler ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuşmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.