BAŞKAN BÜYÜKAKIN, BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'Yİ DAVET ETMEDİ Mİ?

İlçeler 28.04.2022 - 09:57, Güncelleme: 28.04.2022 - 09:57
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'Yİ DAVET ETMEDİ Mİ?

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve beraberindeki heyet Bulgaristan’daki soydaşlarla bir araya geldi. Başkan Büyükakın, Bulgaristan’ın Kırcaali kenti, Türk Köyü Podkova ve Filibe Başkonsolosluğu’nu ziyaret ederken soydaşlarımızla iftarda buluştu. Başkan Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra Büyükşehir meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşlik etti. BAŞKAN BÜYÜKAKIN BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'Yİ GÖTÜRMEDİ Mİ? Başkan Büyükakın’ın Bulgaristan’daki resmi temaslarda da bulunarak, Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosluğunu ziyaret etti. Başkonsolos Korhan Küngerü’yü ziyaret eden Başkan Büyükakın, anı defterini imzaladı. Başkan Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşlik etmesi karşısında, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çifrtçi'nin bu heyette yer almayarak Bulgaristan'a gitmemiş olması, Gebze siyaset kulislerinde "Acaba Başkan Büyükakın mı, Bünyamin Çiftçi'yi bu geziye davet etmedi.yoksa Bünyamin Çiftçi mi mazeret bildirerek katılmadı" şeklinde merak uyandırdı.... Biz kocaelihaberi.com olarak yaptığımız araştırmada; Başkan Büyükakın'ın, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye Başkanları ile Gebze Bölgesindeki Kocaeli Büyükşehirin Meclis üyelerinin tamamını davet ettiği ama Bünyamin Çiftçi'nin daha önceden hazırladığı 'Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile statda teravi namazı' ve kendi belediye çalışanları ile toplu iftar programlarının bu gezi ile çakışmasından dolayı katılamayacağını bildirdiğini öğrendik..  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve beraberindeki heyet Bulgaristan’daki soydaşlarla bir araya geldi. Başkan Büyükakın, Bulgaristan’ın Kırcaali kenti, Türk Köyü Podkova ve Filibe Başkonsolosluğu’nu ziyaret ederken soydaşlarımızla iftarda buluştu. Başkan Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra Büyükşehir meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşlik etti.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'Yİ GÖTÜRMEDİ Mİ?

Başkan Büyükakın’ın Bulgaristan’daki resmi temaslarda da bulunarak, Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosluğunu ziyaret etti. Başkonsolos Korhan Küngerü’yü ziyaret eden Başkan Büyükakın, anı defterini imzaladı.

Başkan Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşlik etmesi karşısında, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çifrtçi'nin bu heyette yer almayarak Bulgaristan'a gitmemiş olması, Gebze siyaset kulislerinde "Acaba Başkan Büyükakın mı, Bünyamin Çiftçi'yi bu geziye davet etmedi.yoksa Bünyamin Çiftçi mi mazeret bildirerek katılmadı" şeklinde merak uyandırdı....

Biz kocaelihaberi.com olarak yaptığımız araştırmada; Başkan Büyükakın'ın, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye Başkanları ile Gebze Bölgesindeki Kocaeli Büyükşehirin Meclis üyelerinin tamamını davet ettiği ama Bünyamin Çiftçi'nin daha önceden hazırladığı 'Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile statda teravi namazı' ve kendi belediye çalışanları ile toplu iftar programlarının bu gezi ile çakışmasından dolayı katılamayacağını bildirdiğini öğrendik..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.