CB İLETİŞİM BAŞKANI FAHRETTİN ALTUN'UN ANNESİ AK PARTİ DİLOVASI'NDA

Siyaset 13.01.2022 - 19:17, Güncelleme: 13.01.2022 - 19:52
 

CB İLETİŞİM BAŞKANI FAHRETTİN ALTUN'UN ANNESİ AK PARTİ DİLOVASI'NDA

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 25 Temmuz 2018'de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı olarak atanan Gebze İmam Hatip Lisesi mezunu Prof. Dr. Fahrettin Altun'un annesi Emine Meydan bugün Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut'a bir ziyaret gerçekleştirdi.. Darıca'da ikamet eden FP Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Emnine Meydan'ın bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olan Gülay Artut bu ziyareti sosyal medyadan "Türkiye'nin ilk başörtülü kadın siyasetçisi(Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Başkanımız Sn.Prof.Dr.Fahrettin ALTUN Beyefendinin annesi)Sn.Emine MEYDAN Hanımefendiye nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.Rabbim ömürlerin ömür versin İnşallah." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 25 Temmuz 2018'de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı olarak atanan Gebze İmam Hatip Lisesi mezunu Prof. Dr. Fahrettin Altun'un annesi Emine Meydan bugün Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut'a bir ziyaret gerçekleştirdi..

Darıca'da ikamet eden FP Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Emnine Meydan'ın bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olan Gülay Artut bu ziyareti sosyal medyadan "Türkiye'nin ilk başörtülü kadın siyasetçisi(Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Başkanımız Sn.Prof.Dr.Fahrettin ALTUN Beyefendinin annesi)Sn.Emine MEYDAN Hanımefendiye nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.Rabbim ömürlerin ömür versin İnşallah." sözleri ile paylaştı..

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.