SP SÖZCÜSÜ BİROL AYDIN'DAN 'PARSEL PARSEL' GÖNDERME

Siyaset 11.01.2022 - 10:27, Güncelleme: 11.01.2022 - 10:27
 

SP SÖZCÜSÜ BİROL AYDIN'DAN 'PARSEL PARSEL' GÖNDERME

Kocaelihaberi
Saadet Partisi Sözcüsü Aydın, “İstifa ettirilmiş bir belediye başkanının nezaketten, insaftan ve insanlıktan uzak açıklamalarını milletimizin takdirine bırakıyoruz” diyerek Gökçek'e tepki gösterdi. Saadet Partisi’nden, görevden alınan Gökçek’e tepki! Ankara’nın görevden el çektirilen eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’in geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’nu hedef alan tweet’inin ardından Parti Sözcüsü Birol Aydın, tepki gösterdi. AYDIN: “MİLLETİMİZİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ” Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Gökçek’in tweet’ini kınayarak, şu ifadeleri kullandı: “Sözlük anlamı ‘şirin/sevimli’ olan Melih ismini duyunca, insanların aklına artık ‘parsel parsel’ ve ‘dinozor’ sözcüklerinin gelmesine sebep olan ‘istifa ettirilmiş’ bir belediye başkanının nezaketten, insaftan ve insanlıktan uzak açıklamalarını milletimizin takdirine bırakıyoruz.”
Kocaelihaberi

Saadet Partisi Sözcüsü Aydın, “İstifa ettirilmiş bir belediye başkanının nezaketten, insaftan ve insanlıktan uzak açıklamalarını milletimizin takdirine bırakıyoruz” diyerek Gökçek'e tepki gösterdi.

Saadet Partisi’nden, görevden alınan Gökçek’e tepki! Ankara’nın görevden el çektirilen eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’in geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’nu hedef alan tweet’inin ardından Parti Sözcüsü Birol Aydın, tepki gösterdi.

AYDIN: “MİLLETİMİZİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ”

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Gökçek’in tweet’ini kınayarak, şu ifadeleri kullandı:

Sözlük anlamı ‘şirin/sevimli’ olan Melih ismini duyunca, insanların aklına artık ‘parsel parsel’ ve ‘dinozor’ sözcüklerinin gelmesine sebep olan ‘istifa ettirilmiş’ bir belediye başkanının nezaketten, insaftan ve insanlıktan uzak açıklamalarını milletimizin takdirine bırakıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.