FETÖ OPERASYONU! ÇOK SAYIDA GÖZALTI KARARI

Dünya 11.01.2022 - 09:17, Güncelleme: 11.01.2022 - 09:17
 

FETÖ OPERASYONU! ÇOK SAYIDA GÖZALTI KARARI

KOCAELİHABERİ
FETÖ'nün TSK içinde jandarmadaki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 26 ilde 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ silahlı terör örgütü mensuplarının deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda, örgütün Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak kurum içindeki yapılanmada yer aldıkları tespit edilen; daha önce geçici olarak görevden uzaklaştırılmış, 18 astsubay ile daha önce ilişiği kesilmiş 15 askeri öğrenci olmak üzere toplam 33 şüphelinin,  Ankara merkezli 26 ilde, gözaltına alınmalarına karar verildi.. Polis ekipleri gözaltılar için operasyon başlattı..
KOCAELİHABERİ

FETÖ'nün TSK içinde jandarmadaki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 26 ilde 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı..

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ silahlı terör örgütü mensuplarının deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda, örgütün Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak kurum içindeki yapılanmada yer aldıkları tespit edilen; daha önce geçici olarak görevden uzaklaştırılmış, 18 astsubay ile daha önce ilişiği kesilmiş 15 askeri öğrenci olmak üzere toplam 33 şüphelinin,  Ankara merkezli 26 ilde, gözaltına alınmalarına karar verildi..

Polis ekipleri gözaltılar için operasyon başlattı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.