MAHMUT CİVELEK NİÇİN BAŞ KÖŞEDE?

Siyaset 08.12.2021 - 12:58, Güncelleme: 08.12.2021 - 13:21
 

MAHMUT CİVELEK NİÇİN BAŞ KÖŞEDE?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Partti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek'in son zamanlarda siyasi saha çalışmalarını sıklaştırması dikkatlerden kaçmazken, Mahmut Civelek'in gittiği her ortamda ve yaptığı her ziyarette baş köşede ağırlanıyor olması ise kulislerde bir başak merak konusu oldu.. Ak Partide aktif olarak görevde bulunan il ve ilçe yöneticilerinin ve meclis üyelerinin yanısıra belediye başkan ve milletvekillerinin de özel iş yerine giderek ziyaret ve istişarede bulunduğu Mahmut Civelek'e olan bu özel ve yakın ilginin nedeni araştırdığımızda ise bize verilen cevapların ortak noktası şu oldu; "Kocaeli, Ak Partinin kalesi olan illerin başında geliyordu. Mahmut Civelek'in il başkanı olduğu 2015'li yıllar ise Kocaeli'de Ak Parti Teşkilatının efsane olduğu yıllardı. Ak partililer şimdi o günleri, o coşkuyu ve o heyecanı özlüyor, istiyor ve belki de 2023 genel seçimlerine giderken, bunun gerçekleşmesine katkısı olur diye Mahmut Civelek'i yine aktif olarak sahalarda görmek istiyor. Ve bundan dolayı da kendisine siyasi destek sunuyor".  Mahmut Civelek dün akşamki bir ziyaretini de sosyal medyadan "Ağrı’nın beyaz balının tadı Ağrılıların muhabbetlerine yansıyor. Ağrılı İş Adamı Mehmet Allak abimizin ve arkadaşlarının muhabbetlerine ortağız bu akşam." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Partti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek'in son zamanlarda siyasi saha çalışmalarını sıklaştırması dikkatlerden kaçmazken, Mahmut Civelek'in gittiği her ortamda ve yaptığı her ziyarette baş köşede ağırlanıyor olması ise kulislerde bir başak merak konusu oldu..

Ak Partide aktif olarak görevde bulunan il ve ilçe yöneticilerinin ve meclis üyelerinin yanısıra belediye başkan ve milletvekillerinin de özel iş yerine giderek ziyaret ve istişarede bulunduğu Mahmut Civelek'e olan bu özel ve yakın ilginin nedeni araştırdığımızda ise bize verilen cevapların ortak noktası şu oldu;

"Kocaeli, Ak Partinin kalesi olan illerin başında geliyordu. Mahmut Civelek'in il başkanı olduğu 2015'li yıllar ise Kocaeli'de Ak Parti Teşkilatının efsane olduğu yıllardı. Ak partililer şimdi o günleri, o coşkuyu ve o heyecanı özlüyor, istiyor ve belki de 2023 genel seçimlerine giderken, bunun gerçekleşmesine katkısı olur diye Mahmut Civelek'i yine aktif olarak sahalarda görmek istiyor. Ve bundan dolayı da kendisine siyasi destek sunuyor". 

Mahmut Civelek dün akşamki bir ziyaretini de sosyal medyadan "Ağrı’nın beyaz balının tadı Ağrılıların muhabbetlerine yansıyor. Ağrılı İş Adamı Mehmet Allak abimizin ve arkadaşlarının muhabbetlerine ortağız bu akşam." ifadeleri ile paylaştı..

Resim

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.