GEBZE YURDUNDA ÖĞRENCİLERE SORDULAR

İlçeler 07.05.2024 - 07:48, Güncelleme: 07.05.2024 - 07:48
 

GEBZE YURDUNDA ÖĞRENCİLERE SORDULAR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gebze Yurdunda, Yemekhane İşleticileri ve diyetisyenler ile bir araya gelerek, yurtta kalan öğrencilerin yemekler ile ilgili taleplerini ve kalite standartlarını değerlendirdik.. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu değerlendirme toplantsı sonrasında sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Alınacak önlemlerle yemekhane ve kantin hizmetlerimizi daha da iyileştireceğiz." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gebze Yurdunda, Yemekhane İşleticileri ve diyetisyenler ile bir araya gelerek, yurtta kalan öğrencilerin yemekler ile ilgili taleplerini ve kalite standartlarını değerlendirdik..

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu değerlendirme toplantsı sonrasında sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Alınacak önlemlerle yemekhane ve kantin hizmetlerimizi daha da iyileştireceğiz." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.