GEBZELİ ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ GÖKHAN ALTINTAŞ'I ZİYARET ETTİLER

Güncel 06.05.2024 - 18:10, Güncelleme: 06.05.2024 - 18:10
 

GEBZELİ ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ GÖKHAN ALTINTAŞ'I ZİYARET ETTİLER

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanı Gökhan Altıntaş bugün özel iş yerinde, Gebze'de yaşayan Down sendromlu özel çocuklarımızı ağırladı.. Gebze Fırtına Trabzon iş insanları derneği başkanı ve Altınlas Otomotiv yönetim kurulu başkanı Gökhan Altıntaş bugün  Altınlas Propratik'te kendisini ziyarete gelen Gebze Down Senromlu Çocuklar Derneği üyelerini misafir etti. Gökhan altıntaş ile özel çocuklarımız arasında keyifli sohbet anları yaşandı.. Gebze'de Down sendromlu özel çocuklarımızın, kendilerinin eğitimine katkı sunan Gebze Fırtına Trabzon iş insanları derneği ve başkanı Gökhan Altıntaş'a o desteklerinden dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdikleri öğrenildi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanı Gökhan Altıntaş bugün özel iş yerinde, Gebze'de yaşayan Down sendromlu özel çocuklarımızı ağırladı..

Gebze Fırtına Trabzon iş insanları derneği başkanı ve Altınlas Otomotiv yönetim kurulu başkanı Gökhan Altıntaş bugün  Altınlas Propratik'te kendisini ziyarete gelen Gebze Down Senromlu Çocuklar Derneği üyelerini misafir etti. Gökhan altıntaş ile özel çocuklarımız arasında keyifli sohbet anları yaşandı..

Gebze'de Down sendromlu özel çocuklarımızın, kendilerinin eğitimine katkı sunan Gebze Fırtına Trabzon iş insanları derneği ve başkanı Gökhan Altıntaş'a o desteklerinden dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdikleri öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.