AK PARTİ GEBZE İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA FLAŞ İSİM

Siyaset 23.11.2021 - 19:28, Güncelleme: 23.11.2021 - 19:28
 

AK PARTİ GEBZE İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA FLAŞ İSİM

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Şenay Önder'in geçtiğimiz hafta iş yoğunluğunu gerekçe göstererek İlçe Kadın Kolları Başkanlığından istiaf etmesi üzerine gözler bu göreve kimin atanacağıan çevrilmişti.. Şenay Önder'in istifasından bu yana aradan geçen iki haftada ilçe kadın kolları başkanlığı için bir isim açıklanmazken, Ak Parti Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde ise bir çok isim üzerinde yorumlar yapılıyor. Kulislerden edindiğimiz son dakika bilgilerine göre Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığına en yakın isim halihazırda Gebze Belediye Meclis üyesi olarak görev yapan Vasfiye Aydın.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın kadın kolları başkanlığı için sıcak baktığı konuşulan Vasfiye Aydın, Av. Cemalettin Kaflı'nın ilçe başkanı olduğu dönemde de, Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevi yapmıştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Şenay Önder'in geçtiğimiz hafta iş yoğunluğunu gerekçe göstererek İlçe Kadın Kolları Başkanlığından istiaf etmesi üzerine gözler bu göreve kimin atanacağıan çevrilmişti..

Şenay Önder'in istifasından bu yana aradan geçen iki haftada ilçe kadın kolları başkanlığı için bir isim açıklanmazken, Ak Parti Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde ise bir çok isim üzerinde yorumlar yapılıyor. Kulislerden edindiğimiz son dakika bilgilerine göre Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığına en yakın isim halihazırda Gebze Belediye Meclis üyesi olarak görev yapan Vasfiye Aydın..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın kadın kolları başkanlığı için sıcak baktığı konuşulan Vasfiye Aydın, Av. Cemalettin Kaflı'nın ilçe başkanı olduğu dönemde de, Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevi yapmıştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.