Eşkiya dizisinin bittiğini duyuran Oktay Kaynarca hakkında yeni bilgi

Güncel 03.11.2021 - 06:10, Güncelleme: 03.11.2021 - 06:10
 

Eşkiya dizisinin bittiğini duyuran Oktay Kaynarca hakkında yeni bilgi

kocaelihaberi
ATV'de yayınlanan izlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin bittiğini duyuran başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna katılacağını iddia edilmişti. Başarılı oyuncunun yakın çevresindeki isimler o iddiayı yalanladı.. TRT'NİN DİZİSİNE KATILACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ Süperhaber, Hızır Çakırbeyli rolü ile 7 yıldır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan başarılı oyuncu Oktay Kaynarca'nın TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna katılacağını iddia etmişti. İDDİALARA YAKIN ÇEVRESİNDEN JET YANIT Başarılı oyuncunun yakın çevresindeki isimlerden www.gercekgundem.com'un edindiği bilgiye göre, Oktay Kaynarca'nın bir süre dinleneceği, kimse ile bir görüşme gerçekleştirmediği, hakkındaki yeni proje iddialarının ise gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.
kocaelihaberi

ATV'de yayınlanan izlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin bittiğini duyuran başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna katılacağını iddia edilmişti. Başarılı oyuncunun yakın çevresindeki isimler o iddiayı yalanladı..

TRT'NİN DİZİSİNE KATILACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Süperhaber, Hızır Çakırbeyli rolü ile 7 yıldır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan başarılı oyuncu Oktay Kaynarca'nın TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna katılacağını iddia etmişti.

İDDİALARA YAKIN ÇEVRESİNDEN JET YANIT

Başarılı oyuncunun yakın çevresindeki isimlerden www.gercekgundem.com'un edindiği bilgiye göre, Oktay Kaynarca'nın bir süre dinleneceği, kimse ile bir görüşme gerçekleştirmediği, hakkındaki yeni proje iddialarının ise gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.