Geleceğin Cimnastikçileri Burada Yetişiyor

Spor 22.09.2021 - 10:13, Güncelleme: 22.09.2021 - 10:13
 

Geleceğin Cimnastikçileri Burada Yetişiyor

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Cimnastik Kulübü, Başiskele/Yeniköy’de hayata geçirmiş olduğu olimpik tesislerinde Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ziyaülhak Sarıgül’ü ve Sicil Lisans ve Spor Kulüpleri Şube Müdürü Samet Atilla’yı ağırladı. Ziyarette tesisi gezen Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ziyaülhak Sarıgül ve Sicil Lisans ve Spor Kulüpleri Şube Müdürü Samet Atilla, detaylı bir şekilde inceleyerek hem beğendikleri ifade ettiler hemde kulüp başkanı Tolga Havuç ile istişare gerçekleştirdiler.. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Havuç; ‘Ziya Ülhak Sarıgül müdürüm hem kıymetli bir spor adamı hemde ilimizin yetiştirdiği değerli bir bürokrattır. Her konumunda ve makamında şahsıma ve Kocaeli cimnastik camiamıza önemli derecede hizmetleri ve destekleri oldu, olmaya da devam ediyor. Samet Müdürüm de ilimize geldiği günden beri genel müdürlük ve sportif tecrübesiyle önemli hizmetlerde bulunuyor ve biz kulüplere destekler vermektedir. Sayın Müdürlerimize ziyaretlerinden ve desteklerin dolayı Kocaeli cimnastik camiamız adına teşekkür ediyorum. Kentimiz adına hep birlikte daha büyük projelere imza atacağız.’ Dedi.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Cimnastik Kulübü, Başiskele/Yeniköy’de hayata geçirmiş olduğu olimpik tesislerinde Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ziyaülhak Sarıgül’ü ve Sicil Lisans ve Spor Kulüpleri Şube Müdürü Samet Atilla’yı ağırladı.
Ziyarette tesisi gezen Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ziyaülhak Sarıgül ve Sicil Lisans ve Spor Kulüpleri Şube Müdürü Samet Atilla, detaylı bir şekilde inceleyerek hem beğendikleri ifade ettiler hemde kulüp başkanı Tolga Havuç ile istişare gerçekleştirdiler..

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Havuç; ‘Ziya Ülhak Sarıgül müdürüm hem kıymetli bir spor adamı hemde ilimizin yetiştirdiği değerli bir bürokrattır. Her konumunda ve makamında şahsıma ve Kocaeli cimnastik camiamıza önemli derecede hizmetleri ve destekleri oldu, olmaya da devam ediyor. Samet Müdürüm de ilimize geldiği günden beri genel müdürlük ve sportif tecrübesiyle önemli hizmetlerde bulunuyor ve biz kulüplere destekler vermektedir. Sayın Müdürlerimize ziyaretlerinden ve desteklerin dolayı Kocaeli cimnastik camiamız adına teşekkür ediyorum. Kentimiz adına hep birlikte daha büyük projelere imza atacağız.’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.