İYİ PARTİ GEBZE BAŞKANI ULUKÖYLÜ'DEN SUÇ DUYURUSU

Siyaset 03.09.2021 - 12:38, Güncelleme: 03.09.2021 - 12:38
 

İYİ PARTİ GEBZE BAŞKANI ULUKÖYLÜ'DEN SUÇ DUYURUSU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın, İYİ Parti ile ilgili söylediği "İYİ Partiyi FETÖ kurdurttu" iddiasına tepki gösteren İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü dün sosyal medya sayfasından "Ak Parti Denizli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Av.Cahit Özkan sana sesleniyorum; “Seni Maklube Kokan Ağzın ve Bıyıksız halinle meşhur edeceğiz” Sen rahat ol…" tepkisi gelmişti.. İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatından da bugün için suç duyurusu açıklaması geldi.. İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı bugün yapacağı suç duyurusu açıklamasında "Ak Parti Denizli Milletvekili CAHİT Özkan’ın partimiz ile ilgili yaptığı hakaret, iftira, ayrımcılık ve halkı kin ve düşmanlığa sevk içeren açıklamasına ilişkin olarak bugün saat:14:30’da Gebze Adliyesi’nde suç duyurusunda ve akabinde adliye önünde basın açıklaması yapılacaktır" ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın, İYİ Parti ile ilgili söylediği "İYİ Partiyi FETÖ kurdurttu" iddiasına tepki gösteren İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü dün sosyal medya sayfasından "Ak Parti Denizli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Av.Cahit Özkan sana sesleniyorum; “Seni Maklube Kokan Ağzın ve Bıyıksız halinle meşhur edeceğiz” Sen rahat ol…" tepkisi gelmişti..

İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatından da bugün için suç duyurusu açıklaması geldi..

İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı bugün yapacağı suç duyurusu açıklamasında "Ak Parti Denizli Milletvekili CAHİT Özkan’ın partimiz ile ilgili yaptığı hakaret, iftira, ayrımcılık ve halkı kin ve düşmanlığa sevk içeren açıklamasına ilişkin olarak bugün saat:14:30’da Gebze Adliyesi’nde suç duyurusunda ve akabinde adliye önünde basın açıklaması yapılacaktır" ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.