BAŞKAN BIYIK ONLARI ANITKABİRE GÖTÜRDÜ

İlçeler 31.08.2021 - 16:28, Güncelleme: 31.08.2021 - 16:41
 

BAŞKAN BIYIK ONLARI ANITKABİRE GÖTÜRDÜ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı gençler ile sosyal medyda buluşma programı kapsamında "Ankara'ya gitme hakkı" kazanan gençleri Ankara'ya götürüyor.. Başkan Bıyık bu haberi sosyal medya sayfasından "Darıca Belediyesi Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirmiş olduğumuz gezi çekilişini kazanan #Darıca’lı gençlerimiz ile Ankara yolundayız. Genç kardeşlerimizle Anıtkabir ve Külliye’yi ziyaret edeceğiz. Güzel Darıca’mıza selamlar." mesajı ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı gençler ile sosyal medyda buluşma programı kapsamında "Ankara'ya gitme hakkı" kazanan gençleri Ankara'ya götürüyor..

Başkan Bıyık bu haberi sosyal medya sayfasından "Darıca Belediyesi Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirmiş olduğumuz gezi çekilişini kazanan #Darıca’lı gençlerimiz ile Ankara yolundayız. Genç kardeşlerimizle Anıtkabir ve Külliye’yi ziyaret edeceğiz. Güzel Darıca’mıza selamlar." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.