KOCAELİ HABERİ DUYURMUŞTU; AK PARTİ KOCAELİ BEKLENEN ÇIKIŞI YAPTI

Siyaset 26.08.2021 - 22:57, Güncelleme: 26.08.2021 - 22:57
 

KOCAELİ HABERİ DUYURMUŞTU; AK PARTİ KOCAELİ BEKLENEN ÇIKIŞI YAPTI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze ilçe Teşkilatının haftalık olağan Mahalle İletişim Toplantıları ile ilgili kocaelihaberi.com'a dün açıklama yapan ilçe Başkan Recep Kaya "Mahalle toplantılarımıza il yöneticilerimiz katılacak tüm Kocaeli’de yapılacak bu çalışma ilk hafta olarak Gebze’den başlayacak. Her mahalleye bir il yöneticisi bir il gençlik Yöneticisi ve bir de il Kadın kolları Yöneticisi birlikte katılacaklar. Programı uyarsa İl Başkanımızın da katılımını bekliyoruz. Eylül başından sonra herkes bizi izlesin Gebze sahalar yorulacak biz yorulmayacağız. On numara bir programla da çok farkındalık oluşturacak bir programa hazırlanıyoruz" şeklinde iddialı bir çıkış yapmıştı.. Recep Kaya'nın bu açıklamasından sonra Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte Çayırova'ya gelerek ilçe binasında Ak Parti Çayırova mahalle başkanları ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.. Başkan Ellibeş bu toplantı ile ilgili olarak "Mahalle Başkanlarımızla istişare toplantılarımıza yeniden başladık. Teşkilat Başkanlığımızca düzenlenen programlarla ilçe ilçe gezip, bütün mahalle başkanlarımızı dinleyip, görüşlerini alacağız." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze ilçe Teşkilatının haftalık olağan Mahalle İletişim Toplantıları ile ilgili kocaelihaberi.com'a dün açıklama yapan ilçe Başkan Recep Kaya "Mahalle toplantılarımıza il yöneticilerimiz katılacak tüm Kocaeli’de yapılacak bu çalışma ilk hafta olarak Gebze’den başlayacak. Her mahalleye bir il yöneticisi bir il gençlik Yöneticisi ve bir de il Kadın kolları Yöneticisi birlikte katılacaklar. Programı uyarsa İl Başkanımızın da katılımını bekliyoruz. Eylül başından sonra herkes bizi izlesin Gebze sahalar yorulacak biz yorulmayacağız. On numara bir programla da çok farkındalık oluşturacak bir programa hazırlanıyoruz" şeklinde iddialı bir çıkış yapmıştı..

Recep Kaya'nın bu açıklamasından sonra Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte Çayırova'ya gelerek ilçe binasında Ak Parti Çayırova mahalle başkanları ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi..

Başkan Ellibeş bu toplantı ile ilgili olarak "Mahalle Başkanlarımızla istişare toplantılarımıza yeniden başladık. Teşkilat Başkanlığımızca düzenlenen programlarla ilçe ilçe gezip, bütün mahalle başkanlarımızı dinleyip, görüşlerini alacağız." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.