ERAY ŞAMDAN'IN ALTIN MADALYA ŞANSI SÜRÜYOR

Spor 05.08.2021 - 10:53, Güncelleme: 05.08.2021 - 11:01
 

ERAY ŞAMDAN'IN ALTIN MADALYA ŞANSI SÜRÜYOR

KOCAELİ HABERİ
Memleketi Ardahan ve doğup büyüdüğü Gebze'nin gururu olan Darıca Belediye spur Kulübü sporcusu Eray Şamdan, Tokyo olmpiyatlarında madalyayı garantiledi. Gebze bölgesinin gururu ülkemizi karate branşında temsil eden Eray Şamdan Japon rakibini yenerek yarıfinale yükseldi ve olimpiyat madalyasını garantiledi.. Bu sabah grup maçlarına çıkan Eray Şamdan 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak yarı finale yükseldi..Eray Şamdan akşam yarı final maçına çıkacak. Bu maçı kazanması halinde de finale çıkarak madalya kazanacak.
KOCAELİ HABERİ

Memleketi Ardahan ve doğup büyüdüğü Gebze'nin gururu olan Darıca Belediye spur Kulübü sporcusu Eray Şamdan, Tokyo olmpiyatlarında madalyayı garantiledi.

Gebze bölgesinin gururu ülkemizi karate branşında temsil eden Eray Şamdan Japon rakibini yenerek yarıfinale yükseldi ve olimpiyat madalyasını garantiledi..

Bu sabah grup maçlarına çıkan Eray Şamdan 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak yarı finale yükseldi..Eray Şamdan akşam yarı final maçına çıkacak. Bu maçı kazanması halinde de finale çıkarak madalya kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.