ÇALIŞANLAR İÇİN O KARARI BAKAN SELÇUK DUYURDU

06.02.2021 - 08:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇALIŞANLAR İÇİN O KARARI BAKAN SELÇUK DUYURDU

Resmi gazete de yayınlanan karar göre Kamuda 4/B’li (sözleşmeli) kamu personelimiz, 2020 yılındakiler dahil kullanamadıkları yıllık izinlerini bir sonraki yıl da kullanabilecek T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın kararı ile 4/B’li (sözleşmeli) kamu personelimiz, 2020 yılındakiler dahil kullanamadıkları yıllık izinlerini bir sonraki yıl da kullanabilecek." açıklamasında bulundu..

Resmi gazete de yayınlanan karar göre Kamuda 4/B’li (sözleşmeli) kamu personelimiz, 2020 yılındakiler dahil kullanamadıkları yıllık izinlerini bir sonraki yıl da kullanabilecek

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın kararı ile 4/B’li (sözleşmeli) kamu personelimiz, 2020 yılındakiler dahil kullanamadıkları yıllık izinlerini bir sonraki yıl da kullanabilecek." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.