TÜRKİY'DEN TÜRK DÜNYASINA YARDIM ELİ

22.01.2021 - 00:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

TÜRKİY'DEN TÜRK DÜNYASINA YARDIM ELİ

Türkiye'den Ahıskalı Türklere tıbbi malzeme yardımı yapıldı.. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ile Dünya Ahıskalı Türkler Birliği (DATÜB) tarafından Covid-19 ile mücadele için gerekli olan tıbbı malzemeler Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan’daki Ahıskalı Türklere teslim edildi. Ahıskalı Türkler için gönderilen tıbbi malzemeler Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan'daki DATÜB Temsilciliklerine ulaştırıldı. Covid-19 ile mücadele kapsamında Kırgızistan’da yaşayan Ahıskalı Türklere gönderilen tıbbi malzemeler Bişkek'e ulaştı. Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliği Geçici Maslahatgüzarı Müsteşar Yekta Kamil Noyan tarafından 20 bin adet cerrahi maske, bin 200 adet N95 maske, bin 500 adet koruyucu tulum, 7 adet ateş ölçer, 1 adet solunum cihazı, 200 adet dezenfektan, 115 adet siperlik ve ilaç kutularından oluşan yardım malzemeleri DATÜB Kırgızistan Temsilciliğine teslim edildi.  

Türkiye'den Ahıskalı Türklere tıbbi malzeme yardımı yapıldı..

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ile Dünya Ahıskalı Türkler Birliği (DATÜB) tarafından Covid-19 ile mücadele için gerekli olan tıbbı malzemeler Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan’daki Ahıskalı Türklere teslim edildi.

Ahıskalı Türkler için gönderilen tıbbi malzemeler Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan'daki DATÜB Temsilciliklerine ulaştırıldı.

Covid-19 ile mücadele kapsamında Kırgızistan’da yaşayan Ahıskalı Türklere gönderilen tıbbi malzemeler Bişkek'e ulaştı. Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliği Geçici Maslahatgüzarı Müsteşar Yekta Kamil Noyan tarafından 20 bin adet cerrahi maske, bin 200 adet N95 maske, bin 500 adet koruyucu tulum, 7 adet ateş ölçer, 1 adet solunum cihazı, 200 adet dezenfektan, 115 adet siperlik ve ilaç kutularından oluşan yardım malzemeleri DATÜB Kırgızistan Temsilciliğine teslim edildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.