MİLLET İTTİFAKI GEBZE SINIRLARINI AŞTI

Siyaset 13.01.2021 - 19:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MİLLET İTTİFAKI GEBZE SINIRLARINI AŞTI

KOCAELİ HABERİ 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gebze'de ittifak sağlayarak CHP'li Recep Dursun'un belediye başkan adaylığında seçimler katılan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Şahin Yılmazel bugün Gebze sınırlarının dışıan çıkarak Balıkesir'in Bandırma ilçesine gittiler.. Bu çıkışım nedeni bilinmezken,  İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü bu gidişi sosyal medtadan "Kıymetli Dostum, Meslektaşım Millet İttifakı CHP Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga TOSUN kardeşime ziyaretimizde göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gebze'de ittifak sağlayarak CHP'li Recep Dursun'un belediye başkan adaylığında seçimler katılan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Şahin Yılmazel bugün Gebze sınırlarının dışıan çıkarak Balıkesir'in Bandırma ilçesine gittiler..

Bu çıkışım nedeni bilinmezken,  İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü bu gidişi sosyal medtadan "Kıymetli Dostum, Meslektaşım Millet İttifakı CHP Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga TOSUN kardeşime ziyaretimizde göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.