Vatandaşlardan Başkan Bıyık’a duygusal sürpriz (VİDEO)

08.01.2021 - 21:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Vatandaşlardan Başkan Bıyık’a duygusal sürpriz (VİDEO)

KOCAELİ HABERİ Koronavirüs testi pozitif çıkan ve evinde dinlenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a vatandaşlar duygusal bir sürpriz yaptı. Mahalleliler, hazırladıkları pankartı Başkan Bıyık’ın evinin önünde açarak moral verirken Başkan Bıyık’a balkona çıkarak vatandaşlara teşekkür etti.. Koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle evinde karantinada olan ve dinlenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a vatandaşlar akşam saatlerinde duygusal bir sürpriz yaptı. Başkan Muzaffer Bıyık’ın Emek Mahallesi’nde bulunan evinin önüne gelen vatandaşlar pankart açarak hem destek hem de moral verdiler. Hazırladıkları pankartın üzerine “Gece yarılarına kadar hasta vatandaşlarımızı arayıp ‘bir ihtiyacın var mı?’ diye soran Muzaffer abimiz bir ihtiyacın var mı?” yazısını yazan vatandaşlar Başkan Bıyık’a moral verdiler. BAŞKAN BIYIK BALKONA ÇIKARAK TEŞEKKÜR ETTİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da duygusal sürprize balkona çıkarak teşekkür etti. Darıcalı vatandaşlara teşekkür eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.Bu mevkiler, makamlar geçici. Her zaman Sizin Muzaffer olmaya devam edeceğim. Bu hastalığı atlattıktan sonra yine bir arada olmaya ve Darıca için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.. İŞTE O ANLARIN VİDEOSU  

KOCAELİ HABERİ Koronavirüs testi pozitif çıkan ve evinde dinlenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a vatandaşlar duygusal bir sürpriz yaptı. Mahalleliler, hazırladıkları pankartı Başkan Bıyık’ın evinin önünde açarak moral verirken Başkan Bıyık’a balkona çıkarak vatandaşlara teşekkür etti..

Koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle evinde karantinada olan ve dinlenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a vatandaşlar akşam saatlerinde duygusal bir sürpriz yaptı. Başkan Muzaffer Bıyık’ın Emek Mahallesi’nde bulunan evinin önüne gelen vatandaşlar pankart açarak hem destek hem de moral verdiler. Hazırladıkları pankartın üzerine “Gece yarılarına kadar hasta vatandaşlarımızı arayıp ‘bir ihtiyacın var mı?’ diye soran Muzaffer abimiz bir ihtiyacın var mı?” yazısını yazan vatandaşlar Başkan Bıyık’a moral verdiler.

BAŞKAN BIYIK BALKONA ÇIKARAK TEŞEKKÜR ETTİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da duygusal sürprize balkona çıkarak teşekkür etti. Darıcalı vatandaşlara teşekkür eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.Bu mevkiler, makamlar geçici. Her zaman Sizin Muzaffer olmaya devam edeceğim. Bu hastalığı atlattıktan sonra yine bir arada olmaya ve Darıca için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi..
İŞTE O ANLARIN VİDEOSU
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.