Meteoroloji'den o illere kritik uyarı! Sağanak, sis, pus, buzlama...

21.12.2020 - 05:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Meteoroloji'den o illere kritik uyarı! Sağanak, sis, pus, buzlama...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çok sayıda ilde sağanak yağışların etkili olacağını tahmin ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceğini öngörüyor. Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Muğla çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı, Balıkesir'in kuzey ve Antalya'nın batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Öte yandan hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmazken Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çok sayıda ilde sağanak yağışların etkili olacağını tahmin ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceğini öngörüyor. Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Muğla çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı, Balıkesir'in kuzey ve Antalya'nın batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Öte yandan hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmazken Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.