GEBZE ESKİ ADLİYE BİNASININ KADERİ BELLİ OLDU

Dünya 21.12.2020 - 04:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE ESKİ ADLİYE BİNASININ KADERİ BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze eski adliye binasının ne olacağı konusunda yaptığı açıklamada "Eski adliye binasını modernize ederek 'gençliğin merkezi' haline getirmek için kolları sıvadık. Hayırlı olsun" dedi.. Başkan Büyükgöz açıklamasının devamında "Belediyemize devir edilen eski adliye binasını, eğitim, spor, meslek eğitimi, kütüphane, kodlama atölyeleri ve dijital dönüşüm ofisinden oluşan tam teşeküllü bir Gençlik Merkezi olarak planladık. Gençlik Merkezimiz 2021 itibariyle geleceğimiz olan gençlerimiz için hizmete hazır olacak" dedi..

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze eski adliye binasının ne olacağı konusunda yaptığı açıklamada "Eski adliye binasını modernize ederek 'gençliğin merkezi' haline getirmek için kolları sıvadık. Hayırlı olsun" dedi..

Başkan Büyükgöz açıklamasının devamında "Belediyemize devir edilen eski adliye binasını, eğitim, spor, meslek eğitimi, kütüphane, kodlama atölyeleri ve dijital dönüşüm ofisinden oluşan tam teşeküllü bir Gençlik Merkezi olarak planladık. Gençlik Merkezimiz 2021 itibariyle geleceğimiz olan gençlerimiz için hizmete hazır olacak" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.