BÜYÜKGÖZ AK PARTİ GEBZE VE MECLİS ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Siyaset 15.12.2020 - 23:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜYÜKGÖZ AK PARTİ GEBZE VE MECLİS ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı Yerel Yönetimler biriminin organizesi ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün sunumu  ile Yerel Yönetimler bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.. Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve tüm ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Gebze Belediyesi Ak Parti Meclis üyeleri tam katılım sağladı.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, geçtiğimiz haftalarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edilen, yanında Gebze Galericiler sitesinin de yer aldığı Gebze Millet Bahçesi projesinin kapsamı ve Gebze kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine bilgilendirmede bulundu. 

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı Yerel Yönetimler biriminin organizesi ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün sunumu  ile Yerel Yönetimler bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi..

Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve tüm ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Gebze Belediyesi Ak Parti Meclis üyeleri tam katılım sağladı..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, geçtiğimiz haftalarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edilen, yanında Gebze Galericiler sitesinin de yer aldığı Gebze Millet Bahçesi projesinin kapsamı ve Gebze kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine bilgilendirmede bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.