SESSİZ ÇIĞLIK GAZİ BİLAL BALTA YAŞAMA VEDA ETTİ

Yaşam 04.12.2020 - 08:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SESSİZ ÇIĞLIK GAZİ BİLAL BALTA YAŞAMA VEDA ETTİ

‘Sessiz Çığlık’ kahramanı Bilal Amca vefat etti. FETÖ’nün kumpas davaları sürecinde düzenlenen tüm eylemlerde ileri yaşına rağmen hep en ön saflarda yer alan ve ‘Bilal Amca’ olarak anılan Bilal Balta hayatını kaybetti. Ergenekon ve Balyoz kumpasından hapis yatan komutanlara destek için her hafta düzenlenen Sessiz Çığlık eylemlerinin müdavimlerindendi. Gerek Silivri’deki ‘Vatan Nöbeti Çadırı’nda gerekse askeri okulların açılması için düzenlenen eylemlerde ileri yaşına rağmen hep en ön sıralarda yer aldı Bilal Balta. Bir süredir İstanbul Kartal'da bir hastanede tedavi gören Balta’nın beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdiği öğrenildi. Bilal amcanın ölüm haberi kumpas mağdurlarını da derinden üzdü. Emekli Kurmay Albay Bora Serdar sosyal medya hesabından “Kumpas davalar süresince her Cumartesi icra ettiğimiz ‘Sessiz Çığlık’lara ilerleyen yaşına rağmen hiçbir zaman desteğini esirgemeyen sevgili Bilal amcamızı bugün kaybettik. Mekanı cennet olsun...” diye yazdı. Bir diğer Ergenekon-Balyoz mağduruEski Deniz Harp Okulu Komutanı Emekli Tuğamiral Türker Ertürk ise twitter'den şu paylaşımı yaptı

‘Sessiz Çığlık’ kahramanı Bilal Amca vefat ettiFETÖ’nün kumpas davaları sürecinde düzenlenen tüm eylemlerde ileri yaşına rağmen hep en ön saflarda yer alan ve ‘Bilal Amca’ olarak anılan Bilal Balta hayatını kaybetti.


Ergenekon ve Balyoz kumpasından hapis yatan komutanlara destek için her hafta düzenlenen Sessiz Çığlık eylemlerinin müdavimlerindendi. Gerek Silivri’deki ‘Vatan Nöbeti Çadırı’nda gerekse askeri okulların açılması için düzenlenen eylemlerde ileri yaşına rağmen hep en ön sıralarda yer aldı Bilal Balta.

Bir süredir İstanbul Kartal'da bir hastanede tedavi gören Balta’nın beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdiği öğrenildi. Bilal amcanın ölüm haberi kumpas mağdurlarını da derinden üzdü.

Emekli Kurmay Albay Bora Serdar sosyal medya hesabından “Kumpas davalar süresince her Cumartesi icra ettiğimizSessiz Çığlık’lara ilerleyen yaşına rağmen hiçbir zaman desteğini esirgemeyen sevgili Bilal amcamızı bugün kaybettik. Mekanı cennet olsun...” diye yazdı.

Bir diğer Ergenekon-Balyoz mağduruEski Deniz Harp Okulu Komutanı Emekli Tuğamiral Türker Ertürk ise twitter'den şu paylaşımı yaptı
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.