GELECEK KOCAELİ AK PARTİYİ TAKİP EDİYOR

Siyaset 23.11.2020 - 09:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GELECEK KOCAELİ AK PARTİYİ TAKİP EDİYOR

KOCAELİ HABERİ Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı tıpkı Ak Parti gibi kent meydanlarında üye standları kurarak partiye Üyelik yapma seferberliği başlattı..  Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı sahaya indi. Başkan Kadriye Güner ile yönetimi ilk üyelik standını pazar günleri kurulan Hisareyn pazarında kurdular. Teşkilatlanma ve kongre süreçlerini tamamlayan Gelecek Partisi ilk üyelik standını Gölcük’te kurdu. Hisareyn’de stand kurup esnaf ziyaretlerinde bulunan ilçe başkanı Kadriye Güner burada yaptığı açıklamada,”Bizler siyasi mücadelemize yüreğimizi, zihnimizi ve emeğimizi koyduk. 1 Kasımda gerçekleştirdiğimiz büyük kongremiz Gelecek Partimizin oluşum süreci açısından da ülkemizin siyasi geleceği açısından da zorlu bir tarihi eşiğin aşılmasıdır. Artık aziz ülkemizin her yerinde dinamik teşkilatlarıyla var olan kurumsallaşmış bir partiyiz. Ülkemizin siyasi geleceği açısından tarihidir, çünkü artık seçimlere katılma hakkı kazanmış olan Gelecek Partisi olmaksızın bir siyasi denklem kurulması imkansızdır. İstiklal Marşımızın “Korkma!” hitabından ilham alan gelecek gönüllüleri Anadolu’yu ayağa kaldırdı ve olmaz denilenleri olur kılarak milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtmaya başladı.” dedi. İşte geçmişten bir Ak Parti Gebze üye standı

KOCAELİ HABERİ Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı tıpkı Ak Parti gibi kent meydanlarında üye standları kurarak partiye Üyelik yapma seferberliği başlattı.. 

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı sahaya indi. Başkan Kadriye Güner ile yönetimi ilk üyelik standını pazar günleri kurulan Hisareyn pazarında kurdular.

Teşkilatlanma ve kongre süreçlerini tamamlayan Gelecek Partisi ilk üyelik standını Gölcük’te kurdu. Hisareyn’de stand kurup esnaf ziyaretlerinde bulunan ilçe başkanı Kadriye Güner burada yaptığı açıklamada,”Bizler siyasi mücadelemize yüreğimizi, zihnimizi ve emeğimizi koyduk. 1 Kasımda gerçekleştirdiğimiz büyük kongremiz Gelecek Partimizin oluşum süreci açısından da ülkemizin siyasi geleceği açısından da zorlu bir tarihi eşiğin aşılmasıdır. Artık aziz ülkemizin her yerinde dinamik teşkilatlarıyla var olan kurumsallaşmış bir partiyiz. Ülkemizin siyasi geleceği açısından tarihidir, çünkü artık seçimlere katılma hakkı kazanmış olan Gelecek Partisi olmaksızın bir siyasi denklem kurulması imkansızdır. İstiklal Marşımızın “Korkma!” hitabından ilham alan gelecek gönüllüleri Anadolu’yu ayağa kaldırdı ve olmaz denilenleri olur kılarak milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtmaya başladı.” dedi.

İşte geçmişten bir Ak Parti Gebze üye standı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.