BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'DEN 'GEBZE'DE DEPREM AÇIKLAMASI

02.11.2020 - 13:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'DEN 'GEBZE'DE DEPREM AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ Bu sabah Gebze Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İzmir depreminde yaşamını yitirenlere rahmet, yaralılara şifa diledikten sonra Gebze’nin depreme ne kadar hazırlıklı olduğu sorusuna "Gebze’de ki yapıların da yüzde 60’ı depreme hazırlıklı değil. Bu konuda ciddi çalışma yapmak gerekli. " şeklinde devap verdi.. İşte Başkan Büyükgöz'ün Gebze'de olası bir deprem için yaptığı o açıklama; “Deprem doğanın bir gerçeği. Depremler oldu, olacak ta, bu kesin, bunu biliyoruz. Ancak, depremde can kaybı, binaların çökmesi depremin gerekliliği değil. Yapılan yapılarla ilgili bir durum. Gebze’de ki yapıların da yüzde 60’ı depreme hazırlıklı değil. Bu konuda ciddi çalışma yapmak gerekli. Gebzemiz için deprem yanı başımızda olan, hayatımızın içinde olan bir gerçeğimiz. Bunanla ilgili daha çok çalışma yapmamız, önlem almamız, hazırlıklı olmamız gerekli. Deprem simülasyon merkezimiz tamamlanmak üzere, yakın zamanda hizmete açacağız. AKUT gibi birimlerimizi güçlendirdik. Depremi yok saymak Gebze için mümkün değil, bizde buna göre çalışmalar yürütüyoruz”

KOCAELİ HABERİ Bu sabah Gebze Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İzmir depreminde yaşamını yitirenlere rahmet, yaralılara şifa diledikten sonra Gebze’nin depreme ne kadar hazırlıklı olduğu sorusuna "Gebze’de ki yapıların da yüzde 60’ı depreme hazırlıklı değil. Bu konuda ciddi çalışma yapmak gerekli. " şeklinde devap verdi..

İşte Başkan Büyükgöz'ün Gebze'de olası bir deprem için yaptığı o açıklama;
“Deprem doğanın bir gerçeği. Depremler oldu, olacak ta, bu kesin, bunu biliyoruz. Ancak, depremde can kaybı, binaların çökmesi depremin gerekliliği değil. Yapılan yapılarla ilgili bir durum. Gebze’de ki yapıların da yüzde 60’ı depreme hazırlıklı değil. Bu konuda ciddi çalışma yapmak gerekli. Gebzemiz için deprem yanı başımızda olan, hayatımızın içinde olan bir gerçeğimiz. Bunanla ilgili daha çok çalışma yapmamız, önlem almamız, hazırlıklı olmamız gerekli. Deprem simülasyon merkezimiz tamamlanmak üzere, yakın zamanda hizmete açacağız. AKUT gibi birimlerimizi güçlendirdik. Depremi yok saymak Gebze için mümkün değil, bizde buna göre çalışmalar yürütüyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.