İHSAN IŞIK GEBZE'DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşam 07.04.2024 - 19:20, Güncelleme: 07.04.2024 - 20:11
 

İHSAN IŞIK GEBZE'DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Nevzat Gülmen'in eniştesi yazar İhsan Işık vefat etti. İhsan Işık'ın cenazsei bugün Gebze Mehmed Âkif Ersoy Camii’nde kılınan ikindi namazını müteakip Osman Yılmaz Mezarlığı’nda defnedildi.. Işık ve Gülmen ailesilerini bu acı gününda başta Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Sami Çakır ve Cemil yaman, eski milletvekili Metin Külünk, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve başkan vekili Raif Öztürk ile Gebze Belediye başkan aday adayı Celal Çelikbilek olmak üzere çok sayıda dostları ve yakınları yalnız bırakmayarak acılarını paylaştı. Kocaeli haberi gazetesi olarak merhum İhsan Işık'a Allah'tan rtahmet kederli ailesien sabır ve başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Nevzat Gülmen'in eniştesi yazar İhsan Işık vefat etti.

İhsan Işık'ın cenazsei bugün Gebze Mehmed Âkif Ersoy Camii’nde kılınan ikindi namazını müteakip Osman Yılmaz Mezarlığı’nda defnedildi..

Işık ve Gülmen ailesilerini bu acı gününda başta Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Sami Çakır ve Cemil yaman, eski milletvekili Metin Külünk, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve başkan vekili Raif Öztürk ile Gebze Belediye başkan aday adayı Celal Çelikbilek olmak üzere çok sayıda dostları ve yakınları yalnız bırakmayarak acılarını paylaştı.

Kocaeli haberi gazetesi olarak merhum İhsan Işık'a Allah'tan rtahmet kederli ailesien sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.