GRAM ALTIN TÜM ZAMANLARIN ZİRVESİNDE

Ekonomi 07.03.2024 - 10:51, Güncelleme: 07.03.2024 - 10:51
 

GRAM ALTIN TÜM ZAMANLARIN ZİRVESİNDE

KOCAELİ HABERİ
Altın fiyatları, ABD'de faiz indirimlerinin haziranda başlayacağı beklentileri ve Orta Doğu'da devam eden jeopolitik risklerin de etkisiyle yükselişini sürdürüyor. Haftanın 4. işlem günü gram altın tarihi zirvesini yeniledi. Yatırımcıların gözdesi altının gram fiyatı rekor tazelemeye devam ediyor.  Gram altın haftanın dördüncü işlem günü saat 09.49 itibarıyla Foreks piyasalarında 2 bin 295 lira seviyesinde zirve tazeledi. Aynı dakikalar itibarıyla çeyrek altın 3 bin 752 liradan, cumhuriyet altını 15 bin 446  liradan satılıyor. ONS ALTIN NE KADAR OLDU? Altının ons fiyatı, haftanın ilk işlem gününde 2 bin 154 civarında işlem görüyor. CİTİGROUP ALTIN TAHMİNİNİ YÜKSELTTİ Öte yandan Citigroup önümüzdeki üç ay için altın tahminini ons başına 2.200 dolara yükseltti ve önümüzdeki altı ila 12 ay için tahminini 2.300 dolara yükseltti. Raporda, "özellikle hisse senedi ve kredi piyasasındaki son yükselişler göz önüne alındığında" ikinci çeyrekte altının lehine olabilecek resesyon risklerine dikkat çekildi.  
KOCAELİ HABERİ

Altın fiyatları, ABD'de faiz indirimlerinin haziranda başlayacağı beklentileri ve Orta Doğu'da devam eden jeopolitik risklerin de etkisiyle yükselişini sürdürüyor. Haftanın 4. işlem günü gram altın tarihi zirvesini yeniledi.

Yatırımcıların gözdesi altının gram fiyatı rekor tazelemeye devam ediyor. 

Gram altın haftanın dördüncü işlem günü saat 09.49 itibarıyla Foreks piyasalarında 2 bin 295 lira seviyesinde zirve tazeledi.

Aynı dakikalar itibarıyla çeyrek altın 3 bin 752 liradan, cumhuriyet altını 15 bin 446  liradan satılıyor.

ONS ALTIN NE KADAR OLDU?

Altının ons fiyatı, haftanın ilk işlem gününde 2 bin 154 civarında işlem görüyor.

CİTİGROUP ALTIN TAHMİNİNİ YÜKSELTTİ

Öte yandan Citigroup önümüzdeki üç ay için altın tahminini ons başına 2.200 dolara yükseltti ve önümüzdeki altı ila 12 ay için tahminini 2.300 dolara yükseltti. Raporda, "özellikle hisse senedi ve kredi piyasasındaki son yükselişler göz önüne alındığında" ikinci çeyrekte altının lehine olabilecek resesyon risklerine dikkat çekildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.