GETİP'İN TERCİHİ KARS VE ARDAHANLI ADAY ADAYLARINDAN YANA OLDU

Siyaset 24.03.2023 - 14:10, Güncelleme: 24.03.2023 - 14:17
 

GETİP'İN TERCİHİ KARS VE ARDAHANLI ADAY ADAYLARINDAN YANA OLDU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) Başkanı Resul Orman Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bugün Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday aday olan Özlem Kozankurt, Celal çelikbilek ve Ümit kabay olmak üzere üç dernek üyelerini genel merkez binalarında ağırladı.. Bünyesinde çok sayıda Kars, Ardahn ve Iğdırlı sanayici ve iş adamı üyesi bulunan GETİP, Kars ve Ardahan kökenli olan üç milletvekili aday adayına verdikleri desteklerini resmi sosyal medya sayfalarından şu ifadelerle duyurdu; "Milletvekili aday adayı olan GETİP üyelerimizi dernek merkezimizde ağırladık . Sayın Özlem KOZANKURT, Sayın Celal ÇELİKBİLEK ve Sayın Ümit KABAY’ın bizleri en güzel şekilde temsil edeceklerinden eminiz. Yolları ve nasipleri açık olsun, başarılar diliyoruz. Katılım sağlayan değerli üyelerimize teşekkür ediyoruz."  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) Başkanı Resul Orman Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bugün Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday aday olan Özlem Kozankurt, Celal çelikbilek ve Ümit kabay olmak üzere üç dernek üyelerini genel merkez binalarında ağırladı..

Bünyesinde çok sayıda Kars, Ardahn ve Iğdırlı sanayici ve iş adamı üyesi bulunan GETİP, Kars ve Ardahan kökenli olan üç milletvekili aday adayına verdikleri desteklerini resmi sosyal medya sayfalarından şu ifadelerle duyurdu;

"Milletvekili aday adayı olan GETİP üyelerimizi dernek merkezimizde ağırladık . Sayın Özlem KOZANKURT, Sayın Celal ÇELİKBİLEK ve Sayın Ümit KABAY’ın bizleri en güzel şekilde temsil edeceklerinden eminiz. Yolları ve nasipleri açık olsun, başarılar diliyoruz. Katılım sağlayan değerli üyelerimize teşekkür ediyoruz."
Fotoğraf açıklaması yok.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.