GEBZE'DEKİ YARALAMA VAKASINDA 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş 02.06.2022 - 10:27, Güncelleme: 02.06.2022 - 10:32
 

GEBZE'DEKİ YARALAMA VAKASINDA 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de gerçekleşen kesici aletle kasten yaralama vakasında 5 şüpheli gözaltına alındı. Bir şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken 4 şüpheliye 90 gün ev hapsi verildi İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce konuya dair yayınlanan resmi açıklama: ''İl Emniyet Müdürlüğümüzce 31.05.2022 günü ilimiz Gebze ilçesinde 3 şahsın kesici alet ile yaralandığı Kasten Yaralama olayının şüphelileri M.A.K., E.Ü., B.E., M.R.D. ve Ö.F.T. isimli şahıslar yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan E.Ü., B.E., M.R.D. ve Ö.F.T. isimli şahıslar, Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldıkları Adli Makamlarca 90 gün süre ile ev hapsi kararı verilerek adli kontrol altına alınmış, M.A.K. isimli şahıs ise çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklanmıştır. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de gerçekleşen kesici aletle kasten yaralama vakasında 5 şüpheli gözaltına alındı. Bir şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken 4 şüpheliye 90 gün ev hapsi verildi

İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce konuya dair yayınlanan resmi açıklama:

''İl Emniyet Müdürlüğümüzce 31.05.2022 günü ilimiz Gebze ilçesinde 3 şahsın kesici alet ile yaralandığı Kasten Yaralama olayının şüphelileri M.A.K., E.Ü., B.E., M.R.D. ve Ö.F.T. isimli şahıslar yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslardan E.Ü., B.E., M.R.D. ve Ö.F.T. isimli şahıslar, Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldıkları Adli Makamlarca 90 gün süre ile ev hapsi kararı verilerek adli kontrol altına alınmış, M.A.K. isimli şahıs ise çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklanmıştır.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.   

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.