GEBZE'DE ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş 30.11.2023 - 17:50, Güncelleme: 30.11.2023 - 17:50
 

GEBZE'DE ELE GEÇİRİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, Gebze'de yapılan operasyonlar sonucunda  (450) adet Vozol ibareli (Elektronik Sigara) ele geçirildi.. Kocaeli Valiliğinden yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılık ile mücadele kapsamında, 29 Kasım 2023 tarihinde, Gebze ilçesi Eskihisar Mahallesinde icra edilen operasyon neticesinde, iki şahsın aracında ve üzerlerinde yapılan arama sonucunda; (450) adet Vozol ibareli (Elektronik Sigara) ele geçirilmiş olup, olay ile ilgili şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.  Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla sürdürülmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, Gebze'de yapılan operasyonlar sonucunda  (450) adet Vozol ibareli (Elektronik Sigara) ele geçirildi..

Kocaeli Valiliğinden yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılık ile mücadele kapsamında, 29 Kasım 2023 tarihinde, Gebze ilçesi Eskihisar Mahallesinde icra edilen operasyon neticesinde, iki şahsın aracında ve üzerlerinde yapılan arama sonucunda; (450) adet Vozol ibareli (Elektronik Sigara) ele geçirilmiş olup, olay ile ilgili şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.  Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla sürdürülmektedir.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.