GEBZE MİMAR VE MÜHENDİSLER GRUBU BAŞKANI KOZANKURT KAYSERİ'DEYDİ

Güncel 14.10.2023 - 14:36, Güncelleme: 14.10.2023 - 14:50
 

GEBZE MİMAR VE MÜHENDİSLER GRUBU BAŞKANI KOZANKURT KAYSERİ'DEYDİ

KOCAELİ HABERİ
Mimar ve Mühendisler Grubu Kayseri Şubesinin  düzenlediği, "Türkiye Yüzyılında Yeşil Dönüşüm Zirvesi"ne, Gebze Mimar ve Mühendisler Grubu Başkanı ve PİMTAŞ A.Ş. AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt'da katılım sağladı.. "Türkiye Yüzyılında Yeşil Dönüşüm Zirvesi" kapsamında “Binalarda ve Sanayide Yeşil Dönüşüm” organizasyonu bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin bizzat katılımıyla Erciyes Kültür Merkezi Turkuaz Salonda gerçekleştirildi.. Konularında uzman isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı organizasyona Mimar ve Mühendisler Grubu üyeleri ve çok sayıda davetli katılım sağladı. "Türkiye Yüzyılında Yeşil Dönüşüm Zirvesi" Bakan Mehmet Özhaseki'nin konuşmaları ile başladı.. Öte yandan Ak Parti Gebze önceki dönem ilçe yönetim kurulu üyesi ve  Gebze Mimar ve Mühendisler Grubu Başkanı Özlem Kozankurt'un Bakan Özhaseki ile arasındaki koyu sohbet dikkatlerden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ

Mimar ve Mühendisler Grubu Kayseri Şubesinin  düzenlediği, "Türkiye Yüzyılında Yeşil Dönüşüm Zirvesi"ne, Gebze Mimar ve Mühendisler Grubu Başkanı ve PİMTAŞ A.Ş. AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt'da katılım sağladı..

"Türkiye Yüzyılında Yeşil Dönüşüm Zirvesi" kapsamında “Binalarda ve Sanayide Yeşil Dönüşüm” organizasyonu bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin bizzat katılımıyla Erciyes Kültür Merkezi Turkuaz Salonda gerçekleştirildi..

Konularında uzman isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı organizasyona Mimar ve Mühendisler Grubu üyeleri ve çok sayıda davetli katılım sağladı. "Türkiye Yüzyılında Yeşil Dönüşüm Zirvesi" Bakan Mehmet Özhaseki'nin konuşmaları ile başladı..

Öte yandan Ak Parti Gebze önceki dönem ilçe yönetim kurulu üyesi ve  Gebze Mimar ve Mühendisler Grubu Başkanı Özlem Kozankurt'un Bakan Özhaseki ile arasındaki koyu sohbet dikkatlerden kaçmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.