CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YEMEK TARİFİ

Siyaset 26.03.2022 - 23:57, Güncelleme: 26.03.2022 - 23:57
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YEMEK TARİFİ

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat'ta çiftçilerle bir araya geldiği görüşmede, akşamları yatmadan önce yediği yemeğin tarifini verdi. Erdoğan, manda yoğurduna hurma, kestane balı, yulaf ezmesi eklediğini ve karışımın şifa olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokat Havalimanı'nın açılışı için gittiği kentte çiftçilerle de bir araya geldi. Erdoğan, çiftçilerle sohbeti sırasında akşamları yatmadan önce yediği karışımın tarifi verdi. "MANDA YOĞURDU, HURMA, KESTANE BALI, YULAF EZMESİ" Erdoğan, akşamları manda yoğurduna hurma, kestane balı, yulaf ezmesi karıştırarak yediğini, bu karışımın şifa olduğunu söyleyerek salondakilere de bunu uygulamalarını tavsiye etti.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat'ta çiftçilerle bir araya geldiği görüşmede, akşamları yatmadan önce yediği yemeğin tarifini verdi. Erdoğan, manda yoğurduna hurma, kestane balı, yulaf ezmesi eklediğini ve karışımın şifa olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokat Havalimanı'nın açılışı için gittiği kentte çiftçilerle de bir araya geldi.

Erdoğan, çiftçilerle sohbeti sırasında akşamları yatmadan önce yediği karışımın tarifi verdi.

"MANDA YOĞURDU, HURMA, KESTANE BALI, YULAF EZMESİ"

Erdoğan, akşamları manda yoğurduna hurma, kestane balı, yulaf ezmesi karıştırarak yediğini, bu karışımın şifa olduğunu söyleyerek salondakilere de bunu uygulamalarını tavsiye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.